LEC: Rekkles elhagyja a Fnaticot, de máris megvan az új csapata?

LEC: Rekkles elhagyja a Fnaticot, de máris megvan az új csapata?

Az év EMEA-s átigazolása lenne, ha sikerül nyélbe ütni.

Óriási változásokra lehet számítani több LEC-ben harcoló csapatnál is a következő hetekben. Az MSI 2023-as küzdelmeiből kimaradó együttesek arra készülnek, hogy egy utolsó nagy hajrával odaérjenek az LEC 2023 Season Finalsbe, ahonnan a Worldsre juthatnak ki a legjobbak. A Team Heretics középső ösvényen biztosan cserél, valamint a Fnatic is bejelentette, hogy ADC-t keresnek. Rekkles sorsa egyelőre még erősen kérdőjeles, ugyanis a svéd legenda supportként keres új csapatot, mivel az S1 világbajnoka Advienne-nel képzeli el a jövőt.

Rekkles -> KOI, Trymbi -> ?

Megbízható szivárogtatók szerint a támogató szerepkörre váltó zseni a KOI mezét öltheti majd magára az LEC 2023-as nyári szezonjában. Ezzel Trymbi válik feleslegessé a szervezetnél, ami egy merőben furcsa helyzetet teremthet. A Rogue örököse elengedné csak azért a shotcallerét, hogy egy kvázi újoncot próbáljanak ki az év legfontosabb Splitjétbe. Rekkles próbálozott már ezzel a "szerepcserével" korábban, akkor azonban nem toltak elé szerződést. A KOI lehet az első a történelem során, amelyik úgy gondolkozik, hogy erősítést jelenthet, hogy a nyugati világ talán legjobb lövészének bizalmat szavaznak a "role swap" után.

Zven példája lebeghet Rekkles előtt, mivel a G2 ex-ADC-je jelenleg a Cloud9 supportjaként halmozza a győzelmeket regionális szinten. Érdekesség, hogy a LCS frissen megkoronázott bajnokával igen, a Fnatickal és a KOI-jal azonban nem találkozhattok a ma induló 2023-as MSI-on, hiába volt az utóbbi két klub az elmúlt években meghatározó szereplője az EMEA-régiónak.

Kövess Minket!



Szerinted Rekkles tényleg a KOI játékosa lesz?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.