Ellepték a Birodalmi rohamosztagosok a 3-as Metrót!

Ellepték a Birodalmi rohamosztagosok a 3-as Metrót!

Az Erő legyen veletek!

Lekopogjuk, de végre valaha elkészül a 3-as Metró felújítása! Már csaknem teljes vonalon jár a metró, egyedül a Nagyvárad tér és a Lehel tér áll még felújítás alatt. Erre a két megállóra sem kell már sokat várnunk, május 22-én végre átadják őket és újra a teljes vonalon használhatjuk a 3-as Metrót.

Ennek örömére nem mindennapi vendégek lepték el a Metrót, birodalmi rohamosztagosok, magasrangú birodalmi tisztek és maga Darth Vader foglalta el a felújított metróvonalat, amiről elképesztő hangulatos fotók is készültek.

„Az 501-es Légió Magyarországi Helyőrsége április végén, egy titkos küldetést hajtott végre az M3-as metró felújított állomásain. Küldetésük során felderítették és irányításuk alá vonták a megszépült állomásokat, valamint lecsaptak a tervezők és a BKK munkatársainak maroknyi csapatára, így szorítva vissza a Lázadó sejteket, ezen kulcsfontosságú infrastruktúrális hálózatban." - írja az 501-es Légió Magyarországi Helyőrsége.

Öt és fél évet kellett várnunk arra, hogy átadják a felújított metróvonalat, de most már csak egy kívánságunk van: Bárcsak minden nap Star Wars-karakterek dobnák fel az unalmas metrózást!

A galériáért kattints a képre! (Fotó: Mohai Balázs)

Galéria

Kövess Minket!