LoL: Bluerzor jelenlegi csapattársa visszatér az LEC-be

LoL: Bluerzor jelenlegi csapattársa visszatér az LEC-be

Eddig tarthatott a norvég csodagyerek LEC-s karrierje.

Folyamatosan érkeznek a pletykák az LEC 2023-as nyári szezont megelőző átigazolásairól. A Fnatic és a KOI cseréje után a Team Heretics került ismét a középpontba, ugyanis Ruby mellett Jackspektrával sem számolnak az EMEA-régió topligájában a spanyolok. A norvég srác elképesztő szezonokat futott a tavalyi évben, de a legmagasabb szinten nem igazán tudta letenni a névjegyét. Sem Mersával, sem a csapat többi tagjával nem volt meg az összhang, valamint az sem segített, hogy a közösségi médiában többször vették őt elő, mint az ok, amiért újabb vereség került az együttes neve mellé. A TH új lövésze a kiszivárgott információk alapján egy igazi fenegyerek lehet, Flakked a jelek szerint már készül arra, hogy újra a "nagyok" között szerezze a pentákat.

G2-ból Los Heretics, majd Team Heretics

A 22 éves srác megbízható tagja volt a régió egyik legerősebb csapatának 2022-ben, de a világbajnokságon már érződött, hogy nem igazán tudja felvenni a versenyt a világsztárokkal. Hans Sama érkezésével feleslegessé volt a Szamurájoknál, így adta magát a lehetőség, hogy saját szülőhazájának első osztályában halmozza a sikereket. A HRTS az alapszakaszban és a rájátszásban is begyűjtött egy második helyet, majd az EMEA Masters 2023-as tavaszi kiírásában elődöntőig menetelt. Az akadémia ötösnek messze a legstabilabb játékosa volt az elmúlt hónapokban Flakked, így nem véletlen, hogy megadják neki újra a bizalmat az LEC-ben. Az aktuális formájára nem lehet panasz a spanyol ADC-nek, ezt mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy az LVP SL 2023-as tavaszi szezonjában 10 MVP-címet söpört be ezzel mindenkit maga mögé utasított, valamint az egész alapszakasz legjobbjának is őt választották.

Szerinted a Team Heretics kiharcolhatja a rájátszást nyáron?

Kövess Minket!



Szerinted Flakkeddel jobb lesz a Team Heretics, mint Jackspektrával?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.