LEC: Kicserél egymással két játékosát a Fnatic és a KOI

LEC: Kicserél egymással két játékosát a Fnatic és a KOI

Mindkét csapat próbál erősíteni a nyári szezonra.

Az EMEA-régióban két olyan név van, akiknek az elejtett pletykáit komolyan kell venni. Az egyik LEC Wooloo, a másik anonimotum. Utóbbinak a közösségi média oldalára került ki először a hír, hogy a Fnatic és a KOI egy az egyben kicseréli a támogatóit, vagyis Trymbi megy az egykori világbajnokhoz, Advienne csatlakozik a spanyolokhoz. Egyelőre ezt a két átigazolást nem erősítette meg egyik fél sem, de a közösség már úgy kezeli a helyzetet, hogy ezzel kell majd számolni az LEC 2023 Summer Splitben.

Muszáj változtatni mindkét klubnak, az biztos

Sem a KOI, sem a Fnatic nem érezheti túlságosan kényelmes helyzetben magát, mivel a feltörekvő kiscsapatok közül többen bejelentkeztek az LEC 2023 Seasons Finals még kiadó helyeiért. A G2 Esports és a MAD Lions mellett még négy csapat lesz ott az év legfontosabb EMEA régiós versenyén, amely majd a Worlds-spotokról dönt. Larssenék és Humanoidék eddig erősen közepes teljesítményt nyújtottak az eddigi két splitben, mindenképpen szükség van változtatásokra ahhoz, hogy egy utolsó szalmaszálba kapaszkodva kijussanak a világbajnokságra.

Advienne csak tavasszal szerepelt a topligában, de egész jól ki tudta egészíteni Rekklest, ami azért nem egy egyszerű feladat. Trymbi a Rogue-nak, majd a KOI-nak volt alapembere, ő volt a mérkőzéseken az, aki hívta a playeket (shotcaller). Kíváncsivan várhatja mindenki, hogy Advienne érkezésével kire hárul majd ez a feladatkör, ugyanis Malrang nyelvi nehézségek miatt ezen a területen nem igazán vehető számba, így marad Szygenda (aki felső ösvényes, szóval kiesik), Larssen és Comp. 

Szerintetek melyik csapat jár jobban ezzel az Advienne-Trymbi cserével, ha tényleg aláírják a szerződést az érdekelt felek?

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat végez előrébb a nyári szezonban?