Nézz körül a Humble Bundle tavaszi leárazásai között!

Nézz körül a Humble Bundle tavaszi leárazásai között!

Rengeteg játék közül válogathattok, mindenki megtalálhatja a maga kedvencét.

Lehet, hogy a Steam a PC-s játékok legnagyobb digitális forgalmazója, de a játékosoknak nem mindig kell közvetlenül a boltból vásárolni. A Humble Bundle segítségével rugalmas áron vásárolhattok kódokat a Steamhez, a GOG-hoz és más platformokhoz, a bevétel egy részét vagy egészét pedig jótékony célokra ajánljhatjátok fel.

A Humble Bundle egész évben egy jó lehetőség, érdemes rendszeresen visszanézni, hogy épp milyen csomagot raktak össze, de most különösen figyelemre méltó, hiszen május 23-ig Spring Sale-t, vagyis tavaszi leárazást tartanak, amelynek keretein belül akár 97%-kal is leáraznak bizonyos címeket. Nem is akármilyeneket, Hitman, Final Fantasy, Stardew Valley, Horizon Zero Dawn is van közöttük, hogy csak néhányat említsek, de akkor sem szabad csüggedni, ha az előbb felsorolt programok nem érdekelnek, a legkülönbözőbb műfajú és stílusú játékok kaptak akciós cédulát.

Amit még kiemelnénk, az a God of War 40%-os, a Red Dead Redemption 2 67%-os, a Marvel’s Guardians of the Galaxy 70%-os kedvezménye, de a legnépszerűbbek között ott van a Satisfactory (-40%), a Valheim (-30%), a Deep Rock Galactic (-67%), az ASTRONEER (-55%) vagy éppen az Assetto Corsa Ultimate Edition (-80%). Ahogyan már említettem, a lehetőségek tárháza közel végtelen, nézz körbe te is, biztosan találsz egy gyöngyszemet, ami neked is megtetszik és jó áron megvásárolható korlátozott ideig.

Kövess Minket!