LEC: Itt a Fnatic ötöse, amivel belevágnak a nyári szezonba

LEC: Itt a Fnatic ötöse, amivel belevágnak a nyári szezonba

Úgy döntött az egykori világbajnok vezetősége, hogy pont ennyi változtatásra van szükség.

Még néhány hetet biztosan várnotok kell arra, hogy újra a legrangosabb EMEA-versenysorozatban csapjanak össze az általatok jól ismert együttesek. Addig a G2 és a MAD a nemzetközi színtéren harcol, a többiek a háttérben próbálnak ütőképes ötösöket összerakni az elérhető játékosokból. A pletykák szerint nemcsak az EXCEL Esports, hanem a Fnatic is megtalálta azokat az idézőket, akikkel összejöhet egy jó eredmény az LEC 2023 Summer Splitben, amivel a Season Finalsbe, onnan meg a Worldsre juthatnak tovább.

Teljesen kicseréli az alsó ösvényét az S1 világbajnoka

Sem Rekkles, sem Advienne nem lesz tagja annak a kvintettnek, akik megmérkőzhetnek nyáron az EMEA legjobbjaival. A svéd legenda support szerepkörre váltott, de FNC stábja mégsem döntött úgy, hogy mellé keresnek lövészt. Inkább fogták Advienne-t, majd odaadták egy az egyért cserében Trymbiért. A KOI veterán lengyel támogatója kifejezetten hasznos tagja lehet majd az újjáépülő botnak, mivel egy újoncot kell terelgetnie. Ha minden a pletykák szerint alakul, akkor a Zero Tenacity koreai ADC-jét sikerült megszereznie a Fnaticnak, Noah töltheti be a Rekkles után maradt űrt.

Mindenképpen érdemes lesz odafigyelni majd erre az ötösre, mivel a régi veteránokból tulajdonképpen senki sincs már jelen. Razork és Humanoid is 2022 januárja óta tagja a keretnek, ők azok, akikre hatalmas szüksége lesz az újonnan érkezőknek. A kommunikációra még nagyobb hangsúlyt kell majd fektetni a gárdán belül, mivel a koreai importok jellemzően nem annyira beszédesek, valamint az angol nyelvet sem használják annyira jól, mint nyugati társaik.

Szerinted a Fnatic előkelőbb helyezést ér el, mint tavasszal?

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.