Jövő héttől potom pénzért játszhatsz a FIFA 23-mal!

Jövő héttől potom pénzért játszhatsz a FIFA 23-mal!

Az EA ismét egy váratlan lépésre szánta el magát a játékkal kapcsolatban.

Az EA Sports utolsó FIFA névre keresztelt videójátéka – a névhasználati jogok elvesztése után EA Sports FC néven jelenik meg idén az új epizód – május 16-ától elérhetővé válik a Play List-en. Ez azt is jelenti, hogy az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők is örülhetnek, hiszen a tagságuk részeként EA Play hozzáférést kapnak, tehát ezt követően ingyen játszhatnak a sportjátékkal is.

A Play List egyébként a régi címekből álló EA archívum, amelyekkel bárki játszhat, aki rendelkezik EA Play (Xbox, PlayStation vagy PC) vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel.

A FIFA 23 körülbelül egy hónappal hamarabb érkezik az EA Playre, mint a FIFA 22, eközben a FIFA 21 május 31-én tűnik el a listából. Azt már mondanunk sem kell, hogy a FIFA 23 2022. szeptemberi megjelenését követően az EA szerint rekordot döntött a franchise első heti játékosszámát tekintve. Januárban pedig a kiadó azt állította, hogy a FIFA 23 a franchise történetének legnagyobb címének mondható, miután csak Észak-Amerikában az eladások 50%-kal nőttek az előző évhez képest.

Kövess Minket!