Dexter a MOUZ kieséséről: Az emberek és mi is sokkal többet vártunk magunktól

Dexter a MOUZ kieséséről: Az emberek és mi is sokkal többet vártunk magunktól

Nehéz feladat hárult a kiesés után dexterre, hiszen a meccs után egy interjúban kellett megmagyaráznia a tragikus Major szereplést.

A MOUZ számára 0-3-mal az utolsó helyen ért véget a párizsi CS:GO Major. A rajongók csalódottságát nehéz lenne szavakba önteni – bár sokan megpróbálják azért, olykor nyomdafestéket nem tűrő módokon is. Mindenesetre, amiben biztosak lehetünk, hogy a játékosok jelenleg az utolsók, akiknek el kellene magyarázni, hogy mit is jelentett ez a tegnapi eredmény.

A MOUZ játékosai ugyanis nagyon jól tudják, hogy a februári IEM Katowice és a három héttel ezelőtti IEM Rio után ezzel a Major-buktával együtt a szezonjuk egyszerűen nem volt jó és így alulmúlták a saját elvárásaikat is. Ennek azóta mindannyian hangot adtak a közösségi médiában, köztük torzsi is. De tegnap dexterre hárult a legnehezebb feladat, amikor rögtön a meccs után kellett értékelnie a történteket egy interjúban – most ezt szemléztük.

BLAST: „Legutóbb elértétek az elődöntőt Rióban, de most nem jutottatok el az arénáig. Mesélj, milyen a hangulat most a csapatban?”

Dexter: „Elég szar. Mindenki keményen dolgozott és mind a legjobbat érdemelnék. De ez a Major, valakinek veszítenie kellett és ma mi voltunk azok.”

BLAST: „A két pályát nézve, Mirage első fele szoros volt, négy körrel vezetettek, aztán a GamerLegion megfordította és a végén felzárkóztatok. Aztán kicsúszott a kezetekből, ahogyan Overpass is. Mi ment félre nálatok?”

Dexter: „Mirage-on csak elbuktunk pár clutchot. A T-oldalon elég jól összeraktuk a köröket, de a CT-oldalon két vagy három clutchot is elbuktunk zsinórban. Ez van, ha elbukod ezeket, akkor nem igazán tudsz könnyen visszajönni a játékba már. Overpasson nem játszottam jól, ugyanakkor nem éreztem azt, hogy közöm se volt a hozzá. Nem tudom, mit érezzek az én CT-oldali teljesítményemmel kapcsolatban, de szerintem jól játszottak [a GamerLegion], acoR remekül játszott. Ez van.”

BLAST: „Előretekintve, csak hogy valami pozitívra fókuszáljunk, mit tanulhat a csapat ebből a tapasztalatból a Majorön?”

Dexter: „Élveznünk kell a nyomást. Nagyon nagy nyomás egy ilyen tornán játszani és az emberek meg mi is sokkal többet vártunk magunktól. Az ilyen helyzetek egyszerűen szívfacsaróak mindenkinek. Biztosan fogunk kapni pár kedves üzenetet online, de meg kell tanuljuk kezelni a nyomást, fejlődnünk kell, jobbá kell váljunk.”

MAGYAR MAJOR KÖZVETÍTÉS

A BLAST.tv Párizs Majort élőben, magyarul közvetíti az Esport1TV május 8-21. között. Semmiképp se maradjatok le az utolsó CS:GO Majorről, melynek mai meccseit az alábbi menetrend szerint követhetitek velünk:

05.10. - szerda
11:30 - GamerLegion vs OG (Bo3 kiesési rangadó)
15:30 - FaZe vs FORZE (Bo3 továbbjutási rangadó)
19:30 - Grayhound vs NIP (Bo3 továbbjutási rangadó)

Borítókép: BLAST

Kövess Minket!