Volt csapattárs ejtette ki torzsiékat, tragikusan ért véget a MOUZ Majore

Volt csapattárs ejtette ki torzsiékat, tragikusan ért véget a MOUZ Majore

Árnyéka volt önmagának a MOUZ Párizsban, az ellenfeleik pedig köszönték szépen a kínálkozó lehetőséget.

Az utolsó CS:GO Majorön nincs kegyelem. Ezt tegnap a MOUZ rajongók és játékosok a saját bőrükön tapasztalhatták meg, miután torzsiék kikaptak a volt NXT-s csapattársuk, siuhy által irányított GamerLegiontől és a szintén egykori MOUZ játékos acoRtól. A MOUZ számára így 0-3-mal az utolsó helyen ért véget a torna. Mondanunk sem kell, hogy ez egy hatalmas csalódás a Rio Majorön még elődöntőig jutó csapatnak. De egy kicsit a rendszernek is, hiszen torzsiék távozásával elértünk arra a pontra, hogy a már említett riói rájátszás mezőnyének fele nincs itt: a VP/Outsiders, a Cloud9 és a Spirit már az RMR-eken elvérzett.

Miután az első napon a NIP és az OG is felülmúlta Bo1-ben a MOUZt, mindenki arra számított, hogy a GamerLegion ellen megindulnak felfelé, hiszen ők olyan ellenfelektől kaptak ki korábban Párizsban, mint a Complexity és a TheMongolz. Siuhyék azonban sokkal jobban akarták ezt most, ami az első percektől fogva látható volt. Az irányító maga topfraggelt Mirage-on, ahol hiába hozta az első négy kört a MOUZ, utána zsinórban héttel válaszolt rá a GL a lengyel játékosnak hála. A szoros első félidő után a MOUZ még vissza tudta venni a vezetést 12:11-nél, de ezután a GL támadásait nem tudták megállítani, így elúszott a pálya 16:12-re. Overpasson viszont még annyi ellenállást sem láthattunk az egerektől, mint Mirage-on, ezzel pedig nagyon gyors véget ért a pálya és a széria is 16:5-nél.

Természetesen a nap további eredményeiről sem szabad megfeledkezni. A G2 az Apeks elleni gyors és domináns 2:0-val már tovább is jutott a következő szakaszba, azonban a FaZe-nek ugyanez nem sikerült az ENCE ellenében – Snappi és csapata 2:1-re fordította meg ellenük a szériát. Az 1:1-es meccseken több váratlan eredmény született: a paiN szétkapta a Complexityt, a Grayhound pedig a mongolokat. A NIP és az OG közötti hosszabbításos Mirage-on nem sokon múlott, hogy az OG javára dőljön el a meccs, de végül a nindzsák visszatáncoltak a verem széléről kétszer is. A FORZE pedig elkapta a Montet és Jerrynek még arra is volt kapacitása ezután, hogy beszóljon nekik Twitteren. A Liquid pedig nagy nehezen, de túlélte a Fluxo elleni kiesési rangadót egy 2-1-es győzelemmel, így ők nem jutottak még a MOUZ sorsára, de ma a Complexity ellen lehet nehezebb dolguk lesz még.

Eredmények a második nap végén

MAGYAR KÖZVETÍTÉS

A BLAST.tv Párizs Majort élőben, magyarul közvetíti az Esport1TV május 8-21. között. Semmiképp se maradjatok le az utolsó CS:GO Majorről, melynek mai meccseit az alábbi menetrend szerint követhetitek velünk:

05.10. - szerda
11:30 - GamerLegion vs OG (Bo3 kiesési rangadó)
15:30 - FaZe vs FORZE (Bo3 továbbjutási rangadó)
19:30 - Grayhound vs NIP (Bo3 továbbjutási rangadó)

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!