Hirdetés

Menetrend szerinti ingyenes játék közlekedik az Epic Games vágányán

Most a megszokott mennyiségből visszavett az Epic Games, de a minőségre szerencsére nem lehet panasz.

Hirdetés

Az előző hetekben elkényeztetett minket az Epic Games, rengeteg jó játékot adott teljesen ingyen. Mivel díjtalanul bocsátja ezeket a rendelkezésünkre, még akkor sem lehetne túl nagy a felháborodás, ha használhatatlan programokat adna, de erről szerencsére szó sincs. Az előző héten ráadásul három játékot is kaptunk, a megszokott kettő helyett, ezen a héten pedig helyreállítja az egyensúlyt és csak egy címet ad ingyen, pontosabban még annyit sem.

The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle

A The Sims 4 már október óta teljesen ingyenes a fekete digitális boltban, de bármennyire is jó az alapjáték, összességében kellenek hozzá a packok és kiegészítők, hogy a teljes élményt megkapjuk. Ám az extra tartalmak továbbra is pénzbe kerülnek, ráadásul nem is olcsóak, éppen ezért az összes olyan akció aranyat ér, amikor kedvezményesen lehet hozzájuk jutni. Ilyen ez a mostani alkalom is, ugyanis a csomag részeként három packot is hozzáadhatunk a könyvtárunkhoz. Jungle Adventure csomaggal beleáshatjuk magunkat a dzsungellakók kultúrájába, és az új táncmozdulatoktól elkezdve az ételekig, mindent kipróbálhatunk. A Luxury Party Stuff kiegészítővel fényűző bulit rendezhetünk, ahova a legimpozánsabb ruháját veszi fel mindenki. Kápráztasd el vendégeidet a legkomolyabb berendezésekkel. A harmadik extra tartalom pedig a Fashion Street Kit, amit Mumbai divatja ihletett. Ezáltal kifejezheted a személyiségedet a stílusodon keresztül.

Az Epic Games Store eheti ingyenes játéka már elérhető, egészen jövő csütörtökig vár titeket az ajánlat! Siessetek, nehogy lemaradjatok róla!

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés