Menetrend szerinti ingyenes játék közlekedik az Epic Games vágányán

Menetrend szerinti ingyenes játék közlekedik az Epic Games vágányán

Most a megszokott mennyiségből visszavett az Epic Games, de a minőségre szerencsére nem lehet panasz.

Az előző hetekben elkényeztetett minket az Epic Games, rengeteg jó játékot adott teljesen ingyen. Mivel díjtalanul bocsátja ezeket a rendelkezésünkre, még akkor sem lehetne túl nagy a felháborodás, ha használhatatlan programokat adna, de erről szerencsére szó sincs. Az előző héten ráadásul három játékot is kaptunk, a megszokott kettő helyett, ezen a héten pedig helyreállítja az egyensúlyt és csak egy címet ad ingyen, pontosabban még annyit sem.

The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle

A The Sims 4 már október óta teljesen ingyenes a fekete digitális boltban, de bármennyire is jó az alapjáték, összességében kellenek hozzá a packok és kiegészítők, hogy a teljes élményt megkapjuk. Ám az extra tartalmak továbbra is pénzbe kerülnek, ráadásul nem is olcsóak, éppen ezért az összes olyan akció aranyat ér, amikor kedvezményesen lehet hozzájuk jutni. Ilyen ez a mostani alkalom is, ugyanis a csomag részeként három packot is hozzáadhatunk a könyvtárunkhoz. Jungle Adventure csomaggal beleáshatjuk magunkat a dzsungellakók kultúrájába, és az új táncmozdulatoktól elkezdve az ételekig, mindent kipróbálhatunk. A Luxury Party Stuff kiegészítővel fényűző bulit rendezhetünk, ahova a legimpozánsabb ruháját veszi fel mindenki. Kápráztasd el vendégeidet a legkomolyabb berendezésekkel. A harmadik extra tartalom pedig a Fashion Street Kit, amit Mumbai divatja ihletett. Ezáltal kifejezheted a személyiségedet a stílusodon keresztül.

Az Epic Games Store eheti ingyenes játéka már elérhető, egészen jövő csütörtökig vár titeket az ajánlat! Siessetek, nehogy lemaradjatok róla!

Kövess Minket!



Gamer szótár