Látványos előzetesen csodálhatjuk meg a Rise of the Ronin világát

Látványos előzetesen csodálhatjuk meg a Rise of the Ronin világát

Bámulatosan fest a 19. századi Japán, hiába az ország egyik legsötétebb korszakát mutatja be a Rise of the Ronin.

Még egy hónapot kell kibírni, és a PlayStation 5 tulajok belevághatnak a következő szamurájos kalandba. A Rise of the Ronin a Team Ninja boszorkánykonyhájában fő már lassan egy évtizede. De ahogyan közeledik a megjelenés, egyre többet és többet tudhatunk meg róla, illetve egyre jobban néz ki. Most pedig úgy tűnik, hogy egy egész sorozatnyi előzetessel készülnek a fejlesztők a március 22-i kiadásig, hogy még jobban megismerhessük a 19. századi Japán egyik legsötétebb korszakát.

A Rise of the Roninban a játékosok saját karaktert készíthetnek, és a katanák mellett mindenféle, a polgárháború alatt használt lőfegyverekkel is gyakhatják majd az ellent egy olyan játékban, ami néhol a modern Assassin's Creedekre vagy a Ghost of Tsushimára hasonlít. Az Edo-korszak végét jelentő időszakban játszódó sztori során Jokohama, Kiotó és Edo városait járhatjuk be az ezek közti vidékkel együtt. Ehhez pedig választhatjuk a gyaloglást, a lovaglást, a grappling hookot vagy a siklóernyőt. Szintén remekül hangzik, hogy ha nem szeretnénk egyedül megoldani a Bosin-háborút, akkor háromfős co-opot is ad majd a Team Ninja.

Ezeket olvastad már?

Az új, a Rise of the Ronin funkcióiról szóló videósorozat tegnap kiadott első részében az imént említett világra, valamint az azon belüli utazásra fókuszáltak a fejlesztők. De ez nem csak azért érdekes, mert valódi játékmenet során láthatjuk ezek működését, kinézetét. Hanem azért is, mert rengeteg olyan helyszínt, részletet szurhatunk ki belőle, ami például a State of Playen látott előzetesből kimaradt. Szóval ha eddig érdekelt a Rise of the Ronin, egészen biztosak vagyunk benne, hogy ezután csak még jobban fog:

Kövess Minket!



Gamer szótár