18

Elmúltál már 18 éves?


/
TMP CS:GO Masters: Továbbra is veretlen az iPon Esport, átvették a vezetést

TMP CS:GO Masters: Továbbra is veretlen az iPon Esport, átvették a vezetést

A TippmixPro CS:GO Masters 4. játéknapja a gyors és könyörtelen győzelmekről szólt.

Tegnap este már TippmixPro CS:GO Masters tavaszi alapszakaszának 4. játéknapját követhettük, ahol a Békéscsabai E-sport Egyesület, a DomiNation, az iPon Esport és a MetaTensei Esports is meglepően könnyű, gyors győzelmeket arattak ellenfeleikkel szemben. Az iPon Esport tegnapi győzelme a Spirit Gaming ellen egyben azt is jelenti, hogy – a feleannyi meccset játszó BEE-t leszámítva – ők az egyetlenek, akik eddig veretlenek a ligában. Négyből négyszer ünnepelhették a győzelmüket eddig, az így megszerzett 12 pontjukkal pedig át is vették a vezetést a tabella élén!

A tegnapi nap a BEE és a Lenovo Legion Honvéd összecsapásával indult, méghozzá Ancientön, ahol egy 10:5-ös T-oldal szavatolta er9kék későbbi győzelmét. Erre nem kellett sokat várni, mert hat körön belül megtörtént. Overpassra érve vált kompetitívebbé a széria, itt 5:0-ra is vezetett az LLH egy ponton. Azonban hamarosan visszajött a BEE és a félidő végén sikerült is elcsenniük az utolsó kört, ezzel átvéve a vezetést. Elhúzni viszont egyik félnek sem sikerült azonnal, 9:9-nél ismét egyenlített volt az állás. De a BEE innentől nem hibázott, így a T-oldalon a fegyveres körökben dominálva hozták el a pályát 16:9-re, a szériát 2-0-ra.

A nap másik közvetített mérkőzésén a liga talán eddigi legegyértelműbb Infernojával indult a széria, miután a MetaTensei Esports 13:2-re nyerte a T-oldalt! Innen a pisztolykör hátán gyorsan le is zárták a pályát 16:2-re, nem tudtak hibázni. Overpasson az első félidőben már egészen hasonlóan alakultak az események, mint az imént tárgyalt BEE–LLH mérkőzésen, mindössze annyi különbséggel, hogy a MetaTensei 9:6-ra nyerte a félidőt. A folytatásban nagyon gyorsan el is értek 13:6-ig, mire az IAS észbekapott. De sajnos már késő volt nekik, mert csak szépíteni tudtak az eredményen, változtatni rajta nem – 16:10-nél ért véget a pálya és a széria.

A 2023-AS TAVASZI TIPPMIXPRO CS:GO MASTERS AKTUÁLIS TABELLÁJA

  1. iPon Esport - 12 pont
  2. DomiNation - 9 pont
  3. Békéscsabai E-Sport Egyesület - 6 pont
  4. MetaTensei Esports - 6 pont
  5. Lenovo Legion Honvéd - 6 pont
  6. Illés Akadémia Spirit - 6 pont
  7. XDHUN - 0 pont
  8. Spirit Gaming - 0 pont

A következő forduló meccsei

iPon Esport vs DomiNation
Illés Akadémia Spirit vs Békéscsabai E-sport Egyesület
Lenovo Legion Honvéd vs XDHUN
Békéscsabai E-sport Egyesület vs MetaTensei Esports

Kövess Minket!