A két főszereplő nincs egy véleményen egy esetleges Vissza a jövőbe rebootról

A két főszereplő nincs egy véleményen egy esetleges Vissza a jövőbe rebootról

Michael J. Fox és Christopher Lloyd is elmondta az őszinte véleményét a Vissza a jövőbe folytatásáról.

Ha Hollywood valaha is úgy dönt, hogy itt az idő elkészíteni a Vissza a jövőbe reboot változatát, amit valószínűleg az eredeti szereplőgárda nélkül képzelnének el, arra Michael J. Fox azt mondta, megbékélne a döntéssel, bár nem látja értelmét.

„Nem vagyok fanatikus. Azt csinálnak, amit akarnak. Ez az ő filmjük. Én már megkaptam a pénzem.” – mondta Fox a Variety-nek az életéről és karrierjéről szóló dokumentumfilm kapcsán készült interjú során.

De ez nem jelenti azt, hogy szerinte jó ötlet lenne újra elővenni a franchise-t. Fox elmondása szerint a trilógia rendezője és írója, Robert és Bob Zemeckis valamint a script társírója, Bob Gale sem lenne vele kibékülve a felvetéssel.

„Nem hiszem, hogy szükség lenne új filmekre. Szerintem Bobék nagyon okosan álltak hozzá. Tehát nem hiszem, hogy szükség lenne a sztori rebootjára, csak mert tisztázni akarnának valamit? Találnának egy jobb módot a történet elmesélésére? Kétlem.”

Érdekes ez a meglátása, mert nem is olyan rég ő maga hozakodott elő egy koncepcióval, ami szerinte izgalmassá tudna tenni egy Vissza a jövőbe rebootot. Továbbá megkapta azt a kérdést is, hogy esetleg megkeresték-e őt, hogy visszatérjen Marty McFly szerepében, miután véget ért a trilógia:

„Biztos vagyok benne, hogy valaki gondolt már rá. De akkor diagnosztizálták nálam a Parkinson-kór korai stádiumát, így nem tudom, hogy el akartam volna-e vállalni. Azután, hogy a harmadik rész jól sikerült, lehet, hogy egyesek beszélgettek erről a dologról, de én soha nem vettem részt ezekben.”

Christopher Lloyd viszont nyitott lenne arra, hogy beindítsa a DeLoreant egy újabb kiruccanásra a múltba vagy a jövőbe.

„Szívesen csinálnék egy folytatást, de azt hiszem, Bob Zemeckis és [Steven] Spielberg producer úgy érzik, hogy a három epizódban elmesélték a történetet. De ha valakinek van egy zseniális ötlete, ami indokolna egy negyedik filmet, az talán elkészülhetne.”

Kövess Minket!