Fortnite: Fontos nap a mai, hiszen kezdetét vette a ranked mód első évada

Fortnite: Fontos nap a mai, hiszen kezdetét vette a ranked mód első évada

Megérkezett a legújabb frissítés, mely egy mindent befolyásoló újdonságot hozott magával.

A szokásos keddi update most átcsúszott szerdára, de az Epicnek jó oka volt rá. A 24.40-es patch meghozta a várva várt ranked módokat, melyek véglegesen leváltják az arénákat, és új szintre emelik a Fortnite competitive részét. Mostantól a gyűjthető pontok helyett divíziók lesznek, melyek sokkal alkalmasabbak arra, hogy a játékosok valódi szintjét mutassák. A rankok bronze-tól egészen unrealig terjednek – ahogy az alábbi kép is mutatja –, melyeket a hivatalos ranglistán nyomon is követhetünk. 

Divíziót úgy léphetünk, ha a folyamatjelző 100%-ig betöltődik – lásd a fenti képen. A haladás mértéke függ a mérkőzésen elért helyezéstől, a kiiktatott ellenfelek számától – a játék későbbi szakaszában lelőtt ellenfele több pontot érnek, mint az elején elkapottak –, és a kiiktatott játékosok rangjától.

Az építős módban lehetőségünk van solo, duo és squad rankedre, a Zero Buildban viszont csak duóra. Fontos, hogy a csapatok egységként vannak kezelve, így a meccs végén ugyanaz vár rájuk, legyen az előrehaladás, vagy visszaesés. Mindig a csapat legmagasabb ranggal rendelkező tagjához igazodnak a meccsek, tehát ha a duót egy Gold 1-es és egy Silver 1-es játékos alkotja, akkor a Gold 1-esnek megfelelő ellenfelek kerülnek a mérkőzésbe.

Sok sikert mindenkinek, irány az Unreal!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Jobban tetszik az új rendszer mint az Aréna?

  • 25 %
  • 75 %