Játssz a FIFA-val most sokkal olcsóbban!

Játssz a FIFA-val most sokkal olcsóbban!

Egy teljes hétig válogathatunk a legkülönfélébb sportjátékok közül.

Elindult hivatalosan is a következő Steam Sale, méghozzá a Steam Sports Fest, amely május 15-től egészen május 22-ig tart. A leárazás a PC-s sportjátékok történelmi mélységű árait hozza magával. Az olyan jól ismert címektől kezdve, mint a FIFA 23 – amelyek ára több mint 50%-kal csökken – egészen az ingyenesen elérhető matricákig rengeteg akció várja a felhasználókat.

Számos játék kapott akkora kedvezményt, amelyet még soha, de még ezek között is vannak kiemelkedő ajánlatok. Ilyen a 70%-kal olcsóbb FIFA 23 például, így ha szeretnél játszani az utolsó FIFA-EA együttműködés mellett készült futballszimulátorral, akkor ezt most olcsón megteheted. Ha nincs Game Passed, akkor érdemes lehet megfontolni az ajánlatot.

Rajta kívül felhívnánk a figyelmet az NBA 2k23-ra, amely 84%-kal olcsóbb, a Madden 23-ra, amely 70%-kal, ha a golfba kóstolnál kicsit bele, a PGA Tour 2k23 és a Golf With Your Friends is 67%-os kedvezményt kapott. Van még ennél is chillesebb, mint a horgászás, akciódúsabb, mint az Undisputed. Mivel elég szabadon értelmezte a Steam a sportot, még vadászatot is rakott a kínálatba, valamint több, inkább vicces, mint sportjátékot, ilyen például a Lethal League Blaze. 

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN