Mégis késik az Assassin's Creed Mirage!?

Mégis késik az Assassin's Creed Mirage!?

Lassan nem lehet elhinni senkinek a dátumot, akkor lesz biztos, ha tényleg megjelenik.

Kezdem azt hinni, hogy a bolondját járatják velem. Sokáig azok a hírek keringtek, hogy idén augusztusban érkezik meg az Assassin's Creed Mirage, majd jött egy pletyka, hogy csúszik. Ezt gyorsan cáfolták, sőt egy szivárogtató képpel bizonyította, hogy tartják az augusztusi terveiket. Most azonban ennek megint az ellenkezője derült ki. Ugyanis állítólag a Ubisoft 2023. október 12-re tervezi az Assassin's Creed Mirage megjelenését.

Legalábbis az adatbányász és szivárogtató j0nathan szerint, aki a héten egy YouTube-videóban beszélt az állítólagos megjelenési dátumról. Bár azt állította, hogy a megjelenési dátum jelenleg belsőleg fix, azt sugallta, hogy még eltolódhat néhány héttel ha ez ütközik egy másik nagy játék megjelenésével, amelyet még nem jelentettek be.

A Ubisoft a hírek szerint legalább kétszer elhalasztotta az Assassin's Creed Mirage-ot, miután eredetileg 2022 végére vagy 2023 elejére tervezte a megjelenést, bár azóta, ahogy említettem az augusztusi dátum tűnt fixnek. Azonban egyik információ sem a Ubisofttól származik, szóval nagyon reméljük, hogy a júniusi Forward eseményen végre kapunk hivatalos kommunikációt is róla. A játékot egyébként  tavaly szeptemberben mutatta be a francia cég és azt is elárulta, hogy a Mirage címet kapja, a 9. századi Bagdadban játszódik, és a leírás szerint "különleges tisztelgés az első Assassin's Creed előtt". Visszatér az Assassin's Creed-játékok akció-kalandjáték stílusához, amelyet a kiterjedtebb RPG-stílusú sorozat Origins, Odyssey és Valhalla előtt adtak ki.


HA ÉRDEKEL AZ ASSASSIN'S CREED MIRAGE, CSAPJ LE RÁ MÉG MOST A KONZOLVILÁG BOLTJÁBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.