Íme az Assassin's Creed-történelem pontos idővonala

Íme az Assassin's Creed-történelem pontos idővonala

Szépen sorba rendezve látható az összes főhős névvel, dátummal és korszakkal megjelölve. Bámulatos.

Egy aprólékos Assassin's Creed-rajongó átfogó idővonalat készített az összes főszereplőről. Az AC franchise, amely innovatív történetmeséléséről és érdekes történelmi helyszíneiről ismert, a játékipar egyik meghatározó programjává vált. A játékok mellett film, könyv és képregény is készül belőle, egy fontos kulturális alkotássá nőtte ki magát A sorozat számtalan főszereplőt mutatott be, mindegyikük egyedi történettel és magával ragadó világgal amelyeket felfedezhetünk. Ahogy a franchise játékainak száma nőtt, az Assassin's Creed főszereplőinek és összességében az idővonalnak a nyomon követése még a legelszántabb rajongók számára is kihívást jelentett, pedig rengeteg nagyon szerethető karakterrel ismerkedtünk meg az évek során.

Ezek a főszereplők gazdag háttértörténetükkel és változatos környezetükkel az Assassin's Creed-sorozat középpontjává váltak. Az ókori Görögországtól és Egyiptomtól kezdve a kalózkodás aranykorán át a viking korig minden egyes karakter döntő szerepet játszott a játékosok által megszeretett, magával ragadó világok kialakításában. Azonban nem időrendben haladt a sorozat, összevissza ugrált térben és időben is, így az összefüggések átlátása elsőre nem egyszerű.

Erre a kihívásra válaszul egy elkötelezett Assassin's Creed-rajongó elkészített egy képet, amelyen az összes protagonista szerepel, méghozzá időrendi sorrendben. Az idővonal Kassandrával, az Assassin's Creed Odyssey főszereplőjével kezdődik, akinek története Kr. e. 431 és 422 között bontakozik ki az ókori Görögországban. Kassandra után Bayek of Siwa és Aya of Alexandria következik, az Assassin's Creed Origins főszereplői, akik az ókori Egyiptomban kalandoznak Kr. e. 49 és 47 között. Az idővonal továbbhaladva olyan ikonikus karaktereket vonultat fel, mint Edward Kenway az Assassin's Creed 4: Black Flagből, amely a kalózkodás aranykorában játszódik 1715 és 1722 között, majd eljutunk egészen az első világháború utánig is. De ne is szaporítsuk továb a szót, merülj el te is a karakterek böngészésében.

FINALLY FINALIZED THE TIMELINE!!! Really hoping I got everything correct ???? Hopefully both new & old/current players and fans of AC find this helpful :D
by u/clxmzykid in assassinscreed


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.