Nyerj páros belépőt és nézd moziból a BLAST.tv Párizs Major döntőjét!

Nyerj páros belépőt és nézd moziból a BLAST.tv Párizs Major döntőjét!

Tartsatok velünk Twitchen a rájátszás során és nyerjétek meg az 5 darab páros belépő egyikét!

A rájátszásához ért az utolsó CS:GO Major és már csak nyolc csapat maradt harcban a bajnoki címért: a FaZe, a Heroic, a GamerLegion, a Monte, az Into the Breach, a Vitality, a Liquid és az Apeks. Mától kezdve már jönnek a negyeddöntők és az elődöntők, a trófea sorsa pedig május 21-én, vasárnap este fog eldőlni az Accor Arénában. De ezt a nagy finálét nem csak otthonról vagy Párizsban a helyszínről követhetitek majd élőben.

Ugyanis május 21-én, vasárnap délután, páratlan minőségben a nagy vásznon is élvezhetitek majd a döntőt a Cinema City Aréna 7-es termében! Higgyétek el, ez nem olyan mint otthonról egy átlagos monitoron vagy egy átlagos TV-n nézni a meccseket – ez valami sokkal több lesz annál! Ráadásul, ha ez sem lenne elég, most páros jegyeket nyerhettek velünk erre a vasárnapi viewing partyra!

Semmi mást nem kell tennetek ehhez, minthogy a rájátszás ideje alatt, azaz mától kezdve velünk tartotok a twitch.tv/esport1tv-n és élőben követitek ott az Esport1TV közvetítését. A következő napokban az adásunkon összesen 5 darab páros belépőt sorsolunk ki köztetek a chaten keresztül, a nyerteseket pedig a moderátoraink fogják keresni a további részletekkel kapcsolatban.

Ne feledjétek, május 21., BLAST.tv Major döntő: online az Esport1TV-n, moziban pedig a Cinema City Aréna 7-es termében! Ha nem akartok lemaradni a mozis viewing partyval kapcsolatban semmilyen infóról, akkor látogassatok el az esemény Facebook oldalára. Ha pedig megtetszik a lehetőség, de nem jutottál be a sorsoláson keresztül, akkor még mindig megvásárolhatod a jegyedet!

A Major menetrendje

05.18. - csütörtök
15:00 - Heroic vs FaZe
19:00 - Vitality vs Into the Breach

05.19. - péntek
15:00 - Monte vs GamerLegion
19:00 - Liquid vs Apeks

05.20. - szombat
15:00 - elődöntő
19:00 - elődöntő

05.21. - vasárnap
15:00 - showmeccs
17:00 - döntő

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!



Gamer szótár