Üdvözöl a pokolban a Diablo 4!

Üdvözöl a pokolban a Diablo 4!

Azt eddig is tudtuk, hogy jól néz ki a játék, de ez a trailer nem lökte meg a hype-vonatot.

Már egy hónap sincs hátra és a Diablo sorozat, kicsit több mint 10 éves szünet után, új epizóddal tér vissza. Az utóbbi hónapokban sorra jöttek a béta lehetőségek, megkaptuk a hivatalos trailert és a gépigényről is lehullott a lepel. Persze az íze az egésznek egy kicsit keserédes. Voltak hírek arról, hogy a Collector’s Edition csilli-villi, de pont az nincs benne, ami kéne. Most pedig megérkezett a launch trailer, ami szintén hagy maga után kivetnivalót.

Azt eddig is tudtuk, hogy a grafika rendben van. Jó volt látni a játszható karaktereket meg a képességeket. Egy ilyen teaser esetében ez el is várható. De az nagyon nem oké, hogy az egész mögé oda raktak egy Billie Eilish zenét. Olyan érzésünk volt végig, hogy az nem oda való, nem illik hozzá. Ezt a zavaró érzést pedig egy komment foglalja össze a legjobban:

“Ha egy Billie Eilish zenét pakolsz a Diablo mögé, az olyan mintha joghurtot kevernénk egy 40 éves sigle-malt whiskeybe. Ilyet egyszerűen nem csinálunk.”

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.

Kövess Minket!



Gamer szótár