Joe Bidennel lehet randizni a Steam egyik új játékában

Joe Bidennel lehet randizni a Steam egyik új játékában

Új szintre emeli a társkereső szimulátorokat.

A Steam manapság valósággal hemzseg az alacsony költségvetésű társkereső szimulátoroktól, de ez most egy egészen más szint. Az egyik legőrültebb dolog, amit videójátékban láttam, az Ben bácsi sírköve a Marvel's Spider-Man 2-ben, de a mostani játék, amelyet a Firebug Games készített, mellé ért ennek. Ismerjétek meg a Love Love Joe Biden: The Joe Biden Dating Simulatort!

Már a címe is lényegre törő, nincs benne semmi átverés, el kell csábítani Joe Bident. Igen, az Amerikai Egyesült Államok 46. elnökét, aki nem mellesleg jelenleg 80 éves. A játékban ráadásul még több, mert egy idősek otthonában játszódik Biden elnöksége után. Persze a politikuson kívül is van lakója a helynek, egy óriási szőrös farkas, egy anime nő és egy öregasszony. A farkas nem túl kedves, cserébe a lány elég unalmas, az öregasszony pedig illetlen történeteket mesél. Ezen kívül ott van persze Biden, akinek bakijai eléggé ki vannak hangsúlyozva a játékban: néha elalszik, amikor beszélgetünk vele, vagy megismétli magát, és megbotlik a nyelve. Ezen kívül fontos szál, hogy mennyire szereti a fagylaltot.

A műfaját tekintve nem tér el különösebben a többi hasonló játéktól, ez egy egy feleletválasztós vizuális regény. A cél pedig az, hogy elcsábítsuk az elnököt, aki szerelmet vall a karakterünknek. Persze ezt nem egyszerű elérni, még azt is felhozza kifogásként, hogy túl öregek vagyunk hozzá. Ezt emésszük picit. A játék elég explicit, Biden csókot ad, elmegy meztelenül fürdeni, ilyenkor azért szerencsére bekapcsol a cenzúra. Összességében ez csak egy hatalmas vicc, ami most pár napig 2,79 euróba kerül. Persze senkit se buzdítunk arra, hogy megvegye, de aki szeretne egy jót nevetni, esetleg szimpatizál az elnökkel, annak hajrá, jó szórakozást!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN