Végre kiderült mikor mutathatja meg magát a Sony Wolverine játéka!

Végre kiderült mikor mutathatja meg magát a Sony Wolverine játéka!

Már egy hetet sem kell várni a hatalmas bejelentésekig!

Hetek óta keringenek pletykák arról, hogy mikor lesz a következő PlayStation Showcase. Várható volt, hogy a Sony még májusban megtartja, ez most be is bizonyosodott, ugyanis hivatalosan is bejelentették, hogy május 24-én, szerdán magyar idő szerint 22 órakor rendezik meg, vagyis már egy hetet sem kell rá várnunk!

A "State of Play" bemutatókkal ellentétben, amelyek néhány kiválasztott címre összpontosítanak, a PlayStation Showcase események hosszabb formátumú bemutatók, amelyeken sokkal több, a PlayStation 5-re készülő játékkal foglalkoznak. „A műsor valamivel több mint egy órás lesz, és a világ legjobb stúdióinak fejlesztés alatt álló PS5 és PS VR2 játékaira összpontosít. Várhatóan bepillantást nyerhetünk a PlayStation Studios számos új alkotásába, valamint third-party partnereinktől és indie alkotóinktól származó, varázslatos játékokba” – áll a Sony közleményében.

Mire számíthatunk az eseményen? Többek között a Final Fantasy XVI, az Atlas Fallen és a Final Fantasy 7 Rebirth címekre, de várhatóan érkezik információ a Wolverine és a Marvel's Spider-Man 2 játékokkal kapcsolatban is, szóval érdemes lehet figyelemmel kísérni a bemutatót. Persze azoknak sem kell csüggedni, akiket ezek a programok nem érdekelnek, a következő hetekben sok más expo érkezik, még úgy is, hogy az E3 végül elmarad. Lesz Ubisoft Forward, tart eseményt a Microsoft és a Bethesda, illetve lesz egy Summer Game Fest is, így rengeteg újdonságra számíthatunk.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN