Spider-Man 2, Wolverine, Ghost of Tsushima 2 - Óriási PlayStation Showcase érkezhet

Spider-Man 2, Wolverine, Ghost of Tsushima 2 - Óriási PlayStation Showcase érkezhet

Ha ennek csak a fele igaz, akkor már örülni fogunk.

Az egy dolog, hogy az E3 pár hétnyi szenvedés után bedobta a törcsit, de ez nem jelenti azt, hogy az expók napjai leáldoztak. Június elején jön a Summer Game Fest. A Microsoft és a Bethesda június 11-én két külön helyszínen mutatja be az újdonságait. Ja és az Ubisoft Forward sem mondta le az idei összejövetelt. 

Viszont mindenek előtt még kapunk egy Playstation Showcase eseményt is. Ennek még ugyan nem tudjuk a pontos dátumát, de a legtöbb belsős infó arra utal, hogy az egészet lezavarják még május vége előtt. Ezt pedig az is megerősíteni látszik, hogy elkezdtek jönni a pletykák, hogy mit is mutat be a Sony.

A lista iszonyatosan jól hangzik. Ha a képről tényleg mindent bejelentenek, akkor szerintem sokan biccentenek majd egy jólesőt és nyugodtan hátradőlnek. A régi jól bejáratott címek megkapják a folytatásukat, aminek örülünk. De emellett lesz pár teljesen új IP is, amire meg kíváncsiak vagyunk. Szóval kedves Sony tessék már elmondani mikor is lesz a Showcase, meg azt, hogy hol is kell majd fizetni!

Kövess Minket!