LoL: Veigar alaptámadásaitól ments meg Riot minket

LoL: Veigar alaptámadásaitól ments meg Riot minket

Látványos belépővel érkezett meg a szervekre az idei év eddigi legnagyobb frissítése.

Egy nap késéssel, de végre befutott az összes szeróra 2023 eddig legnagyobb frissítése, a 13.10-es League of Legends-patch. Rengeteg tárgy átalakult, valamint belenyúltak a játékegyensúlyért felelős csapat tagjai a meccsek tempójába. Hamarabb bekapcsol a Homeguard, korábban lehet használni a Unleashed Teleportot, valamint a felső és alsó ösvényre érkező minionok sebessége is növekedett. Konkrét megállapításokat, hatalmas következtéseket egyelőre még nem lehet levonni, még a profik is csak tapogatóznak a sötétben. Az biztos, hogy a LoL ismét átalakult, a meta olyan irányokba mehet el, amire senki sem gondolt néhány héttel ezelőtt. Az alábbiakban láthatjátok péládul azt, hogy mire képes Veigar egy őrült tárgyválasztás.

Apró termetű, nagyon gonosz és halálos

A hatalmas burst sebzéssel rendelkező yordle-ről mindenki tudja, hogy a végtelenségig tudja halmozni a varázserejét. A passzívból kapott extra AP lehetővé teszi, hogy nem feltétlen kell csak azokra a tárgyakra támaszkodni, amelyekbe alapból beleépítik ezeket a mágusoknak alapból nagyon hasznos bónuszokat. De akkor milyen buildet érdemes legalább egyszer kipróbálni a Riftben vagy az Ordító szakadékban a tegnap érkezett új frissítésen?

  • Szükség van egy Rabadon's Deathcapre, aminek a passzívját buffolták: 35% AP helyett 40%-ot ad
  • Kell egy Statikk Shiv, aminek a felerősített támadása +50% bónusz mágikus sebzést okoz
  • Elengedhetetlen a Lich Bane, ami több AP-val rendelkezik (75 AP helyett 85 AP), valamint a Spellblade-en van egy +50% AP-s szorzó
  • Az átalakított itemek közül a Stormrazorre essen a választásod, ugyanis a felerősített támadás itt is megkapja az összes AP felét

Természetesen ez csak tisztán a sebzésre fókuszál, nincs benne semmilyen varázstörés. Ezt a hiányt egy Void Staff segítségével orvosolhatod, onnantól indul be igazán a buli. Tegyél le egy Event Horizont, aztán egyetlen alaptámadással mutasd meg az ellenfélnek, hogy te vagy a legveszedelmesebb karakter a mérkőzésen!

Kövess Minket!



Gamer szótár