Hirdetés

Borat menni művelődni Resident Evil 4-be

Egy rajongó ismét elkészített egy olyan videót, ahol egy ismert film főszereplője csatlakozik egy ismert játék világához. Az eredmény ezúttal is zseniális.

Hirdetés

Valószínűleg sokan látták már a Borat első részét. Ugye ez az a film, amelyben a Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika és érkezését követően alaposan megbotránkoztatja az amerikaiakat. Ez a projekt egy 2006-ban bemutatott áldokumentumfilm-vígjáték a brit komikus, Sacha Baron Cohen főszereplésével. Cohen a saját maga alkotta szatirikus karaktert, Borat Szaggyijevet alakítja, aki beutazza az Egyesült Államokat, hogy útifilmet készítsen. A rendezést Larry Charlesnak köszönhetjük, miközben a filmet a bemutatóját követően szerették a nézők, hiszen az első mozis hétvégéje az USA és Kanada box office történetének legeredményesebb indítása az 1000 mozinál kevesebben bemutatott filmek körében a maga 26,4 millió dolláros bevételével. 2020-ban elkészült hozzá egy folytatás is.

Azonban itt most nem is ez a lényeg, hanem, hogy egy YouTuber, eli_handle_b․wav, aki előszeretettel keresztezi a filmek és a videójátékok világát, most Boratot a szülőföldjéről, Kazahsztánból egyenesen a Resident Evil 4-be repítette el. Ha megvan a játékból az első falusi helyszín, akkor rögtön beugrik, hogy nem volt szeretetteljes fogadtatása Leon S. Kennedynek, azonban Boratnál más a helyzet. Olyan, mintha ott is a nép gyermeke lenne, miközben bemutatja a települést vagy az édesanyját, és persze arról is beszámol mennyire szereti a testi örömöket. Ennek apropóján még nagyobb figyelmet szentel Ada Wongnak, illetve Ashley-vel is voltak tervei, de azt nem sikerült megvalósítani, miután a lány elmenekült előle.

Boratnak köszönhetően tehát falu élete – és ezáltal a miénk is – megváltozott: a helyiek már nem szektások, hanem tiszteletreméltó keresztények. A hívatlan vendégekkel azonban még mindig nem túl barátságosak:

Kövess Minket!Gamer szótár

LAN

Hirdetés
Hirdetés