A Marvel kiszemelte magának Margot Robbie-t az egyik szuperhős szerepére

A Marvel kiszemelte magának Margot Robbie-t az egyik szuperhős szerepére

Kivételes dolgot hajtana végre a színésznő, ha leszerződne a Marvellel is.

Az új MCU fázis – A Hangya és a Darázs: Kvantumánia nyitotta meg az ötödiket – egyelőre korántsem tudja úgy a mozikba csalogatni az embereket, mint azt sikerült elérni korábban, de igazából már a Bosszúállók: Végjáték óta hanyatlik a Marvel filmes univerzuma. Talán emiatt is kapnak szárnyra egyre-másra olyan a pletykák, hogy mely ismert sztárok kerülhetnének be az új filmekbe. Egy újdonsült szóbeszéd szerint a Marvel Studios szeretné Margot Robbie-t szeretné szuperhősként látni a jövőben.

Azt azért ne felejtsük el, hogy hízelgő lehet a Marvel érdeklődése Robbie iránt, de a színésznő egy ideje már elismert DC-sztár, köszönhetően a frenetikus Harley Quinn alakításainak (Suicide Squad filmek, Birds of Prey). Ez persze nem jelenti azt, hogy ne tűnhetne fel az MCU-ban, de egyelőre azért ezt a hírt érdemes fenntartásokkal kezelni. Daniel Richtman bennfentes újságíró szerint a Marvel Studios nemrég felajánlotta Margot Robbie-nak, az Oscar-díjra is jelölt színésznőnek a Fantasztikus Négyesből ismert Sue Storm, azaz a Láthatatlan Nő szerepét. Erre a szerepre állítólag szóba került még Mila Kunis, Jodie Comer és Allison Williams neve is.

Eddig egyébként Margot Robbie-val és a képregényfilmekkel kapcsolatos nagy kérdés az ő Harley Quinnes jövője volt, különösen az új vezetők, James Gun és Peter Safran DCU rebootjának fényében. Bár Gunn azt mondta korábban, hogy "biztosan" újra együtt dolgozna vele, ez a Fantasztikus Négyes pletyka csak még érdekesebbé teszi a színésznő helyzetét. Bár az évek során számos hollywoodi sztár szerepelt már Marvel- és DC-filmekben egyaránt, de azért Margot Robbie két főszerepben nem egy hétköznapi dolog lenne.

Rajta kívül egy másik nagy színész neve is felmerült az új Fantasztikus Négyes reboot alkalmával. Elvileg Adam Driverrel is tárgyalnak, aki Reed Richards (Mr. Fantastic) bőrébe bújhatna, Daniel Richtman pedig korábban arról számolt be, hogy a Marvel Paul Mescalnak ajánlotta fel Johnny Storm (Fáklya)szerepét.

Kövess Minket!