Kiszivárgott a videón a Quidditch Champions!

Kiszivárgott a videón a Quidditch Champions!

Harry Potter rajongók figyelem! Ez lehet az új kedvenc játékotok, vagy...

Elképesztően izgalmas és elképesztően sikeres volt az év elején megjelent Hogwarts Legacy! Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a gamerek vitték, mint a cukrot. Kíváncsian várjuk, hogy vajon mikor jelentik be a folytatását, amihez azért lennének ötleteink, lennének pontok amikben fejlődnie kellene a játéknak. Az első részben nem volt például kviddics...

Teljes egészében kimaradt a játékból a varázsvilág kedvenc sportja, szerencsére itt a Quidditch Champions, ami egy önálló játék lesz, gyakorlatilag egy kviddics-szimulátor. Már áprilisban lehetett jelentkezni tesztelőnek, most pedig kiszivárgott pár videó a játék egy korai változatából, melyek... hát nézzétek meg inkább a videókat (hacsak időközben nem törölték azokat).

Flight (Gameplay)
by u/No_Nerve7020 in QuidditchChampionsWB
Character Customization (Gameplay)
by u/No_Nerve7020 in QuidditchChampionsWB

Ez még persze messze van a végleges változattól. Felesleges belekötni a grafikába vagy az animációkba. Az irányítást viszont annyira szögletesnek tűnik, a kamerakezelés annyira hektikusnak, hogy ezen a téren óriási fejlődésre lenne szüksége a játéknak. Meglátjuk, egyelőre nem tudom mikor jelenhet meg a játék.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN