Ezeket a játékokat ingyen pörgetheted a hétvégén

Ezeket a játékokat ingyen pörgetheted a hétvégén

Azoknak sincs okuk csüggedni a hétvégén, akik most nem szeretnének játékokra költeni.

Ingyenes játékok tekintetében meglepően erős hétvégénk van. Több olyan AAA játékot is a könyvtárunkhoz adhatunk, vagy kipróbálhatunk ingyenesen a napokban, melyeket kár lenne veszni hagyni. Ha eddig nem volt programotok, akkor a lenti lista segítségével most már lesz, ha pedig terveztetek valamit, akkor még nem késő lemondani, hogy az időtöket az igazán fontos dolgoknak – különböző játékok kipróbálásának – szentelhessétek.

 Metro: Last Light 

A Metro sorozat Last Light része több mint 10 éve jelent meg, és ennek apropóján a máig sikeres játékot május 25-ig, ingyenesen behúzhatjuk Steamen. A 2033 folytatásáról és arról, hogy pontosan milyen kiegészítők is járnak hozzá, az előző cikkünkben olvashattok. 

 Death Stranding 

Hideo Kojima – a legendás játéktervező – remekműve a jövőbe repít el bennünket, ahol egy titokzatos esemény kaput nyitott a holtak és az élők világa között. A szörnyű lények elárasztják bolygónkat, a mi feladatunk pedig az, hogy összehozzuk a megmaradt amerikaiakat, és ezzel reményt adjuk a széthullott világnak. A játék egyértelműen műfajteremtő, amivel rögtön sikerült a közönség szívébe lopnia magát – ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint a számtalan nagyon pozitív értékelés. Az emberiség utolsó mentsvára lehetsz jövő hét csütörtökig hála az Epicnek ingyen, az eredeti 40 euró helyett.

 XCOM 2 

Ha szereted az összetett stratégiai játékokat, akkor az XCOM 2 tökéletes választás hétvégére. Egy gerillacsapat vezetőjeként szállj szembe a földet ellepő idegenekkel, és mentsd meg az emberiséget. Ez a Firaxis Games által fejlesztett körökre osztott játék, a 2012-ben kiadodd XCOM: Enemy Unknown folytatása, mely 20 évvel az akkor történtek után játszódik. Az Xbox Free Play Days keretében próbálhatod ki.

 Tom Clancy's The Division 2 

Az Ubisoft a PC-sek, az Xboxosok és a PS-esek számára is ingyenesen elérhetővé tette hétfőig a The Division 2-t. A Tom Clancy's sorozat 2019-es részében egy elit ügynökcsapatot kell vezetned a járvány utáni Washingtonban, hogy megakadályozzátok a város összeomlását. Barátokkal összeállva tökéletes program lehet.

 Warhammer 40,000: Inquisitor és Warhammer: Chaosbane 

Szintén az Xbox Free Play Days részeként próbálhatjátok ki a Warhammer 40,000: Inquisitor és a Warhammer: Chaosbane játékokat. Ezekben a sötét hangulatú akció-szerepjátékokban nincs hiány vérengzésből. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb kaszt, és indulj el a vérrel mosott úton, ami a győzelemhez vezet.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Melyik játék ingyenességének örülsz a legjobban?

  • 0 %
  • 17 %
  • 17 %
  • 0 %
  • 67 %