LoL: Ezért duplázódott meg a népszerűsége a különleges ADC-nek

LoL: Ezért duplázódott meg a népszerűsége a különleges ADC-nek

Rengeteget profitál az új és átdolgozott tárgyakból az AP/AD-s hibrid lövész.

13.10-es League of Legends-frissítés óriási változásokat hozott el az Idézők szurdokába. Az ADC-k és az orgyilkosok tárgyait újratervezte a játékegyensúlyért felelős csapat, de készültek a supportok és bruiserek számára is egy-két meglepetéssel. Emellett belenyúltak a meccsek tempójába azzal, hogy felgyorsított minionokat lehet farmolni a szélső ösvényeken, valamint hamarabb el lehet durrantani az Unleashed Teleportot. A számok alapján a legnagyobb nyertesnek eddig egy voidos lövész tűnik. Kog'Maw népszerűsége megduplázódott, ami mellé impozáns győzelmi arány is társul.

Csak a reworkölt Guinsoo's Rageblade miatt történt mindez?

Nehéz lenne ezt kijelenteni, azonban biztos, hogy vannak olyan profik, akik rendszeresen választják lövész pozícióban a hatalmas távolságból köpködő hőst. A legjobb példa erre Deft, a világbajnoki címvédő. A Dplus Kia ADC-je természetesen a Guinsoo's Rageblade-build mellett dönt minden alkalommal. A mitikus tárgy mellé a Runaan's Hurricane, a Wit's End, a Blade of the Ruined King kiválóan passzol, de WildTurtle például Statikk Shiv, Randuin's Omen és Immortal Shieldbow trióval egészítette ki a Dühpengét. 

Összességében Kog 53,1%-os győzelmi aránnyal rendelkezik, amivel az abszolút elit tagjának mondhatja magát. Mivel kifejezetten alacsony százalékban tiltják egyelőre, ezért érdemes most tenni vele egy próbát, ha minél gyorsabban szeretnétek megmászni a létrát a szezonzárás előtt. Természetesen formálódik még a meta, de nehéz azt elképzelni, hogy az immobilis lövész ne lenne hatékony majd a következő hetekben főleg akkor, ha Seraphine, Sona, Milio, Renata Glasc, Lulu vagy épp Zilean támogatja őt.

Borítókép: inkinesss

Kövess Minket!



Gamer szótár


1-5-ig terjedő skálán mennyire gondolod erősnek a Guinsoo's Rageblade-et?