Nagy bajban a Star Wars: Knights of the Old Republic remake, megjelenik valaha?

Nagy bajban a Star Wars: Knights of the Old Republic remake, megjelenik valaha?

Új fejlesztőcsapat vette át a munkát a KOTOR remake-en, de úgy tűnik, nekik sincsen több sikerük.

Továbbra is nagy bajban lehet minden idők egyik legjobb Csillagok háborúja játékának, a Star Wars: Knights of the Old Republic felújítása. A remake-et a 2021-es PlayStation Showcase-en mutatták be egy rövid trailer társaságában, ám ezután nagyon sokáig mély csend honolt a játék körül, ami már akkor sem volt túl biztató. Aztán tavaly nyáron felröppentek olyan pletykák is, hogy akár 2025-ig is csúszhat.

Azért, hogy ezt elkerüljék, az Aspyr Media helyett a Saber Interactive folytatta rajta a munkát, akik egyébként már előtte is besegítettek nekik a fejlesztésben. Ettől azt vártuk, hogy a projektet sikerre viszik, és minél hamarabb megkapjuk a várva várt remake-et. Ez most megdőlhetett, legalábbis a Giant Bombs podcastben az általában jól értesült és megbízható Jeff Grubb úgy fogalmazott, hogy nem hisz különösebben abban, hogy valaha is megjelenik majd a program. Azt kérdezték tőle, hogy a Prince of Persia vagy a KOTOR remake-je érkezik-e hamarabb, amire így reagált:

„Már bejelentette a Ubisoft, hogy mire számíthatunk tőlük a következő pénzügyi évben, de a Prince of Persiáról egy árva szó sem esett. Ennek ellenére az érkezik majd hamarabb, mert nem hiszem, hogy a Knights of the Old Repubic remake valaha is megjelenik.”

Ez ugyan nem hivatalos információ, de egyre nehezebb hinni a projektben, amit rengeteg probléma hátráltat. Nem lenne meglepő, ha az Embracer Group végül úgy döntene, ilyen áron nincs rá szükség. Reméljük nem következik ez be, és megtalálják a helyes irányt.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN