Nem ússzuk meg, a finálé után még jó pár Halálos iramban spin-off jön

Nem ússzuk meg, a finálé után még jó pár Halálos iramban spin-off jön

Ez pedig még csak a jéghegy csúcsa, mivel kifogyhatatlan az ötletekből Diesel, ha erről a franchise-ról van szó.

Két évtized alatt már a tizedik epizódnál jár a Halálos iramban franchise Vin Dieselnek köszönhetően, de még koránt sincs vége, hiszen a két részes lezárás könnyen trilógiává bővülhet. Nem mostanában szabadulunk meg tehát az autós családtól, ráadásul hiába is ér majd véget az eredeti Fast & Furious saga, Dieselnek határozott tervei vannak vele a jövőben is. A Variety-nek adott nyilatkozatában arról számolt be, hogy jó néhány spin-off ötletét szeretné megvalósítani, és ezek közül van már olyan, amelyen évek óta dolgozik. Az egyik ilyen egy női főszereplővel készülő Fast & Furious-film.

„Nekiálltam előkészíteni egy női spin-offot... 2017-ben kezdtem el a többi spin-offal együtt, és minél hamarabb kerül a mozikba a finálé, annál hamarabb vághatunk neki ezeknek a projekteknek.”

A Halálos iramban szériának egyébként van már egy spin-offja, hiszen 2019-ben debütált a Hobbs & Shaw mozifilm, amelyben Dwayne "The Rock" Johnson és Jaston Statham játszotta a főszerepet. Emellett egy Spy Racers című animációs sorozat is futott a Netflixen 2019. és 2021. között.

A Fast & Furious másik sztárja, Michelle Rodriguez azonban elképzelhetőnek tartja, hogy visszalép és kihátrál az esetleges jövőbeli spin-offokból.

„Átadom a stafétabotot. Amikor a következő generációról van szó, akkor muszáj. Ez az egyetlen módja annak, hogy ők határozzák meg a jövőt.”

Sok minden kisülhet a dologból, már csak azért is, mert bár a kritikusok nincsenek éppen jó véleménnyel a tizedik részről sem – pedig a maga módján szórakoztató lett –, a rajongók nagy része kedveli a Fast X-et is – a kasszáknál erőteljes nyitányt produkált ennek apropóján. Ráadásul van néhány olyan jelenet is a filmben, ami nagy meglepetéssel szolgál, így kitudja mit hozhat még ki ebből a franchise-ból Vin Diesel. Láthatóan az irdatlan mennyiségű pénzen túl, melyet ezek a filmek hoznak neki, valóban kedveli a sorozatot és szívén viseli a sorsát a jövőben is, amikor már a volán helyett majd tényleg a családját választja majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN