Egy youtuber kiszivárogtathatta, hogy milyen lesz az Assassin’s Creed Mirage

Egy youtuber kiszivárogtathatta, hogy milyen lesz az Assassin’s Creed Mirage

A nemrég leakelt videó részlet ehhez képest semmi.

Pár napja kezdett terjedni Redditen egy elég rossz minőségű videó, melyben az Assasin's Creed sorozat legújabb részének – a Mirage-nak – rövid részlete látható. A nyárra várt részről nem árult el sokat, azonban egy francia youtuber sokkal izgalmasabb információkkal szolgál a csatornáján.

A j0nathan nevet viselő felhasználó, egy 20 perces videóban osztott meg követőivel mindent, amit eddig a játékról megtudott. Állítása szerint az unokaöccse feltörte az Ubisoft rendszerét, onnan származik a tömérdek adat.

Természetesen ezeket nem kezelhetjük készpénzként, de nincs sok okunk kételkedni az állításaiban, melyek a következők:

A térkép mérete nagyjából akkora lesz, mint Párizs a Unityben, vagy London a Syndicate-ben. Az előző játékoknak megfelelően, a bemutatás után kerülhetünk majd a főtérképre. 

A történet Basim szülővárosában indul, amit egy félresikerült rablás következtében kénytelen elhagyni. Így köt ki Bagdadban, ahol a cselekmények túlnyomó része játszódik. Állítólag itt számos célpont lesz elszórva, akik magát a történetet alkotják. Róluk kell információt gyűjteni, majd levadászni őket, hogy ezzel felszabadítsuk a várost. A játékidő körülbelül 15 órára tehető.

Úgy tűnik, hogy a Mirage-ban nagy hangsúly lesz a lopakodáson, egészen addig, míg túl gyengék vagyunk. Addig a taktikánkra és különböző kütyükre kell hagyatkoznunk, hogy érvényesülni tudjunk az ellenfelekkel szemben. Később hírnevünk növelésével új felszereléseket szabadíthatunk fel. Ha minden igaz, lesznek teljesen új mozgásmechanikák és animációk is, melyek az Origins parkourját messze felülmúlják.

A youtuber állítja, hogy a játék megjelenési dátuma október 12, és szerinte semmi esély nincs arra, hogy még a nyár folyamán kipróbálhassuk. 


HA ÉRDEKEL AZ ASSASSIN'S CREED MIRAGE, CSAPJ LE RÁ MÉG MOST A KONZOLVILÁG BOLTJÁBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Az elhangzottak alapján jó lesz a Mirage?

  • 83 %
  • 17 %