Heti akciós LoL-skinek: 208 RP-nél nem kerül többe most két hőskinézet

Heti akciós LoL-skinek: 208 RP-nél nem kerül többe most két hőskinézet

Egyetlen legendás hőskinézet sincs a listán, de annyi baj legyen.

Ismételten elérkezett egy újabb keddi nap, ami azt jelenti, hogy frissültek az akciósan megvásárolható skinek és hősök a League of Legends hivatalos kliensében. Összesen 7 nap áll rendelkezésedre, hogy válogass a leértékelt termékek között, utána minden elemet lecserél a Riot Games. A "Saját bolt/Your Shop" mellett még mindig ez a legolcsóbb alternatíva, ha szeretnéd gyarapítani a gyűjteményed, igaz mindig csak limitált ajánlatból válogathatsz. Ezúttal a legnagyobb példányban a Space Groove-család tagjai képviseltetik magukat, a "diszkócicás" skinek közül három is olcsóbban beszerezhető.

Először a hősök

  • Vex - 434 RP (-45%)
  • Yone - 395 RP (-50%)
  • Kai'Sa - 234 RP (-60%)
  • Hecarim - 440 RP (-50%)
  • Kog'Maw - 352 RP (-60%)

Kog'Maw jelenleg remek formában van, mind a győzelmi aránya, mind a népszerűsége alapján a legjobb lövészek közé sorolható. Érdemes azonban figyelni majd a jövő heti frissítés terveinek pontos értékeit, ugyanis a Riot Games valamilyen formában, de biztosan gyengíteni szeretné a 13.11-ben a "savas" ADC-t.

Majd a skinek

A 15-ös listán két olyan kinézet szerepel, amelyért mindösszesen 208 RP-t kell kifizetned. 500 RP alatt összesen 4 skint találsz, a legtöbb akciót ezúttal is az epikus besorolású, alapesetben 1350 RP-be kerülő kozmetikai tartalmak kapták.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL-skint megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár