18

Elmúltál már 18 éves?


/
A veretlen Békéscsabai E-sport Egyesület vezeti a TMP CS:GO Masters mezőnyét

A veretlen Békéscsabai E-sport Egyesület vezeti a TMP CS:GO Masters mezőnyét

Mit gondoltok végül melyik csapat zárja az alapszakaszt az első helyen? A Békéscsabai E-sport Egyesület vagy a DomiNation?

2023-ban új szintre lépett a TippmixPro CS:GO Masters, hiszen hazánk egyik legnagyobb CS:GO-versenye immár óriási továbblépési lehetőséget is kínál a magyar csapatoknak. Nem elég, hogy a fődíj 750 ezer forint, de a bajnokcsapat még az ESL Pro League kvalifikációs tornájába is bejut, onnan pedig már egyenes út vezet az EPL-ig!

Nem kell már sokat várnunk arra sem, hogy kiderüljön melyik lesz ez a bajnokcsapat. Az alapszakasz utolsó fordulójára készül éppen a 8 fős mezőny, és egyelőre két kieső alakulaton kívül még senkinek sem dőlt el a sorsa. A Spirit Gaming és az XDHUN győzelem nélkül zárják a tabellát, ők már aligha fognak továbbjutni a rájátszásba.

A legelőkelőbb helyeket a Békéscsabai E-sport Egyesület és a DomiNation foglalják el, ők ketten már akár holnap a rájátszásban találhatják magukat, feltéve ha az alapszakasz utolsó napja után megtartják első és második helyüket.

Az aktuális tabella

Helyezés Csapatok
1. Békéscsabai E-sport Egyesület
2. DomiNation
3. iPon Esport
4. Lenovo Legion Honvéd
5. MetaTensei Esports
6. Illés Akadémia Spirit
7. Spirit Gaming
8. XDHUN

Az alapszakasz végeztével a 3-6. csapatokra vár még nagy munka, nekik ugyanis helyosztó meccseket kell játszaniuk, amik eldöntik majd, hogy négyük közül melyik kettő csatlakozik majd a rájátszás csapataihoz. Ezért a két helyért (amennyiben a BEE és a DomiNation játékosai megtartják az első két helyet) az iPon Esport, a Lenovo Legion Honvéd, a MetaTensei Esports és az Illés Akadémia Spirit lehetnek majd versenyben.

Egyelőre a legfontosabb, hogy holnap ismét TippmixPro CS:GO Masters, délután 5 órától két Bo3-as meccsel várunk minden CS:GO-őrültet a twitch.tv/esport1tv csatornán!

Kövess Minket!



Gamer szótár