Egy fotó szerint egy másik régi X-Men karakter is feltűnhet a Deadpool 3-ban

Egy fotó szerint egy másik régi X-Men karakter is feltűnhet a Deadpool 3-ban

Az X-Men egykori sztárja, Halle Berry egy új szelfivel hívta fel magára a figyelmet, a rajongók szerint pedig ezzel jelezte visszatérését a mutánsok közé.

A héten már kiderült, hogy a Deadpool 3 forgatásai hivatalosan is elkezdődtek, és bár ez jó hír, sajnos magára a filmre még több, mint egy évet várnunk kell. Egyébként az őrült és mókás főszereplő mellett, azért is különleges ez a széria, mert ismét visszahozta a képernyőkre a mutánsokat, bár egyelőre a legnépszerűbb karakterek még nem bukkantak fel az elmúlt két epizód során.

Felröppent egyébként olyan hír is, miszerint a Marvel állítólag azt szeretné, hogy a Bosszúállók: Titkos háborúban minél több X-Men sztár visszatérne, és így a valaha volt legnagyobb Marvel crossover kerekedhetne ki belőle.

Halle Berry új fotója a rajongók szerint pedig pont erre enged következtetni. A színésznő legutóbb az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című filmben tűnt felt Viharként (Storm), és akkor az egyik ismertetőjegye a rövid, fehér frizurája volt. A Twitterre kirakott képén pedig egy ahhoz hasonló hajkoronával látható, ebből pedig egyre többen arra következtetnek, hogy ismét magára ölti ezt szerepet. Bár ez nem teljesen egyezik a négy különböző X-Men-filmben látott hajviseletével, de a színbeli hasonlóságot nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Ha pedig hozzávesszük azt, hogy még Hugh Jackmant is sikerült visszacsábítani Loganként (Wolverine/Rozsomák/Farkas) a Deadpool 3-ra, akkor minden esély megvan Halle Berry visszatérésére is. Természetesen ez a kép Halle Berryről nem szolgál semmiféle megerősítésként, és nem is nyilatkozott arról, hogy érdekli-e egy esetleges visszatérés a franchise-ba vagy sem.

Egyes pletykák arra is utaltak, hogy a Deadpool 3 jobban kihasználja majd a multiverzum adta lehetőségeket, és egy minden eddiginél kesze-kuszább történetet kaphatunk.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN