Mókás képpel derült ki, hogy elstartolt a Deadpool 3 forgatása

Mókás képpel derült ki, hogy elstartolt a Deadpool 3 forgatása

Hugh Jackam és Ryan Reynolds duója biztosan nagyot szól majd a mozikban.

2016-ban debütált a mozikban az egyik legőrültebb Marvel karakter, Deadpool, majd két esztendővel később már a második részre is beülhettek a rajongók. Remekül sikerült mind a két epizód, a kritikusok mellett a nézők nagy része is imádta a mindenből viccet csináló, hősnek magát egy pillanatig sem tartó főszereplőt. Ryan Reynolds pedig tökéletes választásnak bizonyult, hiszen pazarul hozta eddig Deadpool személyiségét.

Azóta viszont eltelt 5 esztendő és még mindig várjuk, hogy Deadpool kalandja trilógiává érjen. A nagy bejelentést követően, miszerint sikerült visszacsábítani Hugh Jackmant Logan (Wolverine/Farkas) szerepébe – ami nem volt egyszerű a színész elmondása szerint – pedig hatalmasat robbant az interneten és még jobban lázba hozta az embereket. A legjobb hír viszont az, hogy végre hivatalosan is elkezdődtek a Deadpool harmadik részének forgatásai. Azt már eddig is tudtuk, hogy az előző filmekben látott és Deadpool számára fontos karakterek ismét tiszteletüket teszik majd a következő felvonásban, de akár még Patrick Stewart is kaphat némi játékidőt a nagyvásznon. Hugh Jackman azóta meg már nagyban nekilátott, hogy formába lendüljön és újfent visszaszerezze Rozsomák formáját.

Szerencsére ez már nem kacsa, és így beigazolódott Reynolds tavalyi kijelentése, miszerint a forgatás 2023. nyara előtt elkezdődik. Stefan Kapicic Instagram sztorijával hívta fel a figyelmet arra, hogy nekiláttak a munkálatoknak. A színész, aki Colossus szerepében tér vissza a folytatásban, egy fotót posztolt, amellyel bejelentette, hogy A Deadpool 3 forgatása megkezdődött. A hírek szerint az új filmben visszatérhet akár még Morena Baccarin is, mint Vanessa, de nem csodálkoznánk, ha feltűnne rajta kívül még Rob Delaney (Peter), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Katsuna (Yukio) is. Emma Corrin és Matthew Macfadyen is csatlakozott a projekthez, de egyelőre az ő szerepüket még homály fedi.

A Deadpool 3 a tervek szerint 2024. november 8-án debütálna a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN