Képregények és programok - Ezek várnak a Budapest Comic Conon

Képregények és programok - Ezek várnak a Budapest Comic Conon

Ideje megtervezni, hogy mit akartok csinálni, mert mindenre tuti nem lesz idő.

Már csak két hét van hátra és az idei Budapest Comic Con megnyitja a kapuit, a BOK Csarnokban. Ahogy tavaly, a legnagyobb attrakció 2023-ban is színész zóna lesz, ahol találkozhattok a kedvenc sorozat és film szereplőitekkel. Itt lesz Tom Wlaschiha a Trónok Harcából, Natalia Tena a Harry Potter filmek sztárja és még sokan mások.

Persze az expo itt még nem ér véget. Számos program várja a látogatókat. Aki komoly beszélgetéseket és okfejtéseket keres, az megtalálja a számítását kerekasztal programoknál. Aki kicsit megmozgatná az izmait, az kipróbálhatja a fénykard vívást. Aki pedig a tudását tesztelné, azt várja az Anime Kvíz. De lássuk mik közül válogathattok, ha bebarangoljátok a rendezvényt.

Cinema City Csillagok Csarnoka

Egyértelmű, hogy ez lesz az esemény szíve. A csillagok csarnoka ad majd otthont a legfontosabb programoknak. Itt találkozhattok majd a meghívott színészekkel. Itt lesz a LEGO kiállítás. Ide vonul ki az amerikai nagykövetség és a Cinema City programok is itt lesznek.

Persze ezzel még nem ért véget a sor, hiszen a képregények is itt kapnak szerepet. Lesz itt kerekasztal beszélgetés. A Képregény Zónában megismerhetitek a rajzolási technikákat, hogy mit is jelent megírni egy történetet és persze az alkotókkal is kezet rázhattok. Többek között itt lesz Andrew Villone, a Dazzle sorozat megálmodója és alkotója. Brian Azzarello, az Eisner-díjas író, akit leginkább a 100 bullets miatt ismerünk. Illetve Dave Lung is tiszteletét teszi, a sötét Batman világok koronázatlan királya. Persze ezzel a sor még nem ért véget, a teljes vendéglistát megtaláljátok itt.

Knigths & Magic

Ha szeretnéd kipróbálni magad, mint kardforgató, akkor ezt neked találták ki. Ha megismernéd a lovagi harcok világát, akkor a buhurt bemutatókat keresd. De akár egy Jedi bőrébe is bújhatsz és megtanulhatod a fénykard használat alapjait.

Fantasy Zone

A rendezvény a hardcore rajongókat is várja. Beszállhatsz egy Anime duma partyba vagy akár a tudásodat is tesztelheted az Anime kvízeken. Egy elképesztő animációs show keretében megismerhetitek az Univerzum rejtelmeit. A Gyűrűk Ura Cosplay Club és a Stargate Command Hungarian Site segítségével pedig megtudhatod a könyv és a sorozat minden pici részletét.

Cosplay Village

Ha pedig a jelmezekre és vagy kíváncsi akkor azt is megtalálod. Az 1000 négyzetméteren elterülő program helyszínen ott lesz a Cosplay színpad. Mindkét nap pörögnek majd a bemutatók, a versenyek és persze arról is szó esik majd, hogy az érdeklődők miként is kezdhetnek bele ebbe a hobbyba. 

Gaming Alley

Végül, de nem utolsósorban, a videójátékok sem maradhatnak ki. Az autó szimulátorokban akár egy Forma 1-es autóba is beülhettek. A retro PC standnál picit visszatekerhetitek az időt. Ha pedig a jövőbe vágytok, akkor a VR és a konzolok oda is elkalauzolnak titeket.

Kövess Minket!



Gamer szótár