Akciófigyelő: Két ingyenes játékot is behúzhatsz Steamen, de csak limitált ideig

Akciófigyelő: Két ingyenes játékot is behúzhatsz Steamen, de csak limitált ideig

Két teljesen különböző műfajba tartozó, de mégis remek videójáték vár rád Steamen méghozzá teljesen ingyen.

Óriási warhammeres akciózást tart a Steam, amely szorosan kapcsolódik a Warhammer 40,000: Boltgun megjelenéséhez. A legújabb "40k-s" játék egy igazi retro-shooter, amelyben egy Space Marine irányításával koncolhatod fel az ellent. Mindenképpen érdemes adni egy esélyt ennek a programnak, mivel remekül hozza a '90-es évek hangulatát, valamint azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy 20 euró alatt már a tiéd lehet. De most nem a Boltgun a lényeg, hanem az a két ingyenes játék, amelyet a következő napokban nulla forintért adhatsz hozzá a könyvtáradhoz. Az egyik a Hue, a másik Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War.

Hue

A színek manipulálásával juthatsz előre ebben a többszörösen díjazott platformerben, amelyet a Fiddlesticks Games fejlesztői 2016-ban dobtak piacra a Curve Games segítségével. A fejtörők kifejezetten szórakoztatóak, tényleg el lehet merülni a színtárcsának a folyamatos pörgetésével. Néhány órára remek szórakozást nyújt, nem érdemes lemaradni róla. Június 8-án 19:00-ig csaphatsz le rá, utána ismét 14,99 eurót kell érte kicsengetned.

Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War

Körökre osztott 4X-stratégia Warhammer tálalásban. Így lehetne a legjobban összefoglalni ezt a játékot, amelyben négy egyedi frakció közül irányíthatod az egyiket. Nem egy AAA-kategóriás fejlesztőcsapat munkájának gyümölcse a Gladius - Relics of War, de ez egyáltalán nem érződik rajta. Június 1-jén 19:00-ig landolhat ingyen a könyvtáradban, utána 33,99 euróra álll vissza az ára.

Kövess Minket!



Gamer szótár