Gaming: Fűbe harapott egy újabb ígéretes battle royale

Gaming: Fűbe harapott egy újabb ígéretes battle royale

Kár érte, pedig tartalmazott kifejezetten újító gondolatokat.

Bejelentette a dél-koreai Wonder People fejlesztőcsapat, hogy sosem hagyja el a korai hozzáférést a Super People 2 (ami valójában a Super People, nem folytatás). Az egykoron kifejezetten népszerűnek számító battle royale próbálta meglovagolni a PUBG-féle trendeket, azonban a jelek szerint nem sikerült elhoznia az áttörést. A folyamatosan csökkenő játékosszám megásta a sírt a programnak, amibe végül maguk a programozók lökték bele.

A leállítás szakaszai

Nem az egyik pillanatról a másikra vonnak meg minden támogatást a Super People 2-től, fokozatosan temetik be földdel a koporsóját a br-nak.

  • Május 23-án először leállították az értékesítést, valamint nem lehet letölteni új felhasználóknak a programot
  • Augusztus 21-én elérhetetlenné teszik minden platformon a SP 2 Early Accesst

A fejlesztők a népszerűség drasztikus csökkenése miatt nem tudták garantálni a megfelelő élményt a még mindig hűséges játékosok számára. A meccskeresés folyamata rengeteg ideig tart jelen körülmények között, így elvesztette varázsát az egész koncepció. Kifejezetten kár azt látni, hogy a szuperkatonákra épülő mechanika sem tudta megnyerni magának a gamer közösséget. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Warzone, a Fortnite, a PUBG és az Apex Legends mellett nem igazán lehet senkinek sem labdába rúgnia.

Kövess Minket!



Gamer szótár