Iszonyatosan menő Live Action előzetessel melegít a Diablo IV

Iszonyatosan menő Live Action előzetessel melegít a Diablo IV

Ennek a világnak hősökre van szüksége!

Már több mint 10 év telt el azóta, hogy a Diablo III napvilágot látott. Azóta kaptunk egy Immortalt és persze ígéreteket arra, hogy már csinálják a következő részt. Most pedig eljutottunk oda, hogy már csak napok vannak hátra és a negyedik rész a virtuális polcokra kerül. Ahogy megszokhattuk az előzetesekre most sincs panasz. A legutóbbi trailer egyszerre mutatott újat és pendítette meg bennünk a nosztalgia húrjait is.

Most pedig itt a következő teaser, ami szintén egy különleges darab. Ez nem animáció, hanem igazi élőszereplős történet. Itt-ott a CGI mondjuk felturbózta a dolgokat, de ez még bőven belefér. 

Persze ilyenkor mindig elgondolkodik az ember, hogy milyen is lenne egy Diablo sorozat vagy akár egy film. Igaz ugyan, hogy a WoW mozi messze nem ugrotta meg az elvárt minőséget, de ettől függetlenül jó lenne látni, hogy a magányos hős meséje a képernyőkön vagy akár a mozivásznon elevenedne meg. Ki tudja, lehet most egy olyan forgatókönyv író kanyarítja majd a sztorit, aki játszott is a játékkal.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.

Kövess Minket!



Gamer szótár