Újabb előzetessel kápráztatott el minket a DIablo IV

Újabb előzetessel kápráztatott el minket a DIablo IV

Már nem sok van hátra a megjelenésig, a Blizzard ezért közzétett egy előzetest a történetről.

Régen éreztem ilyen izgalmat Blizzard-cím iránt, de a Diablo IV egyelőre telitalálatnak tűnik, reméljük ez a megjelenés után sem változik. Amilyen marketingkampányt folytat le a Blizzard, azelőtt megemeljük a kalapunkat, már az élőszereplős videó is nagyon hátborzongatóra, de epikusra sikerült, majd a tesztek során a játékosok is zabálták a programot, aki pedig nem lakott jól, az belekóstolhatott a pokolba is. Most pedig egy újabb trailert adtak ki, amivel kicsit jobban megismerjük a játék történetét. A Diablo 4 50 évvel a Diablo 3 Reaper of Souls kiegészítője után játszódik és a Sanctuary alkotói, az angyal Inarius és a démon Lilith "harcolnak egymással. Járulékos veszteségként pedig ott van az emberiség.

„A Szentélyt sosem az emberiségnek szánták. A Magas Mennyek és az Égő Poklok közötti háború elől kovácsolták menedéknek. Ehelyett egy új csatatérré vált ebben az Örök Konfliktusban. Egy titokzatos társaság, a Horadrim, biztonságban tartotta a halandókat. De most ez az egykor hatalmas rend már csak árnyéka annak, ami valaha volt. A Szentély ősi teremtői pedig visszatértek, hogy az emberiség szívét követeljék. Ez az ő bukásuk története.”

A Diablo 4 június 6-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S, Xbox One-ra, PS5-re és PS4-re, cross-play-jel és cross-progressionnel minden platformon. A Deluxe és Ultimate Editiont megvásárló játékosok azonban már június 2-től játszhatnak vele.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.

Kövess Minket!



Gamer szótár