A Blizzard ízelítőt adott abból a pokolból, ami a játékosokra vár a Diablo IV-ben

A Blizzard ízelítőt adott abból a pokolból, ami a játékosokra vár a Diablo IV-ben

A Blizzard nagyon jó promóciót húzott fel a játék köré.

A megjelenés egyre közeledik, a játékosok már nagyon várják a Diablo IV-et. A Blizzard nagyon jól meglovagolja ezt és egy jól felépített marketingkampánnyal vezeti fel a megjelenést. Már az előszereplős videó is fantasztikusan sikerült, majd a tesztek bizonyították, hogy jogos a rajongók lelkesedése. A trailer egyre jobban meghozzák mindenki kedvét a játékhoz, de a Blizzard még nem áll le és egy vadonatúj, kicsit furcsa, de összességében menő újítással készül, ami biztosan olyan vérfürdő lesz, mint amilyenre a termék neve is utal. 

Ez nem más, mint a Diablo 4 Demon 'Meat' Shake, amelyet 1000 rajongó próbálhatott ki New Yorkban, Los Angelesben és Chicagóban. A különleges ital 100%-ban vegán, beceneve a Butcher's Special, amelyet az azonos nevű karakter visszatérése ihletett. Beszámolók alapján kicsit gusztustalan a kinézete, bár ez valószínűleg szándékos, hogy tényleg megízleljük a pokol ízét. A vöröses-barna színű italkeverék folyadék és zselé keveréke, és a B-Reel kreatív ügynökség és a Bompa & Parr produkciós stúdió együttműködésének gyümölcse.

Nem ez az egyetlen élelmiszerrel kapcsolatos kampány, a Blizzard nemrég a csirkés gyorsétteremmel kötött szerződést, hogy Diablo 4 béta-hozzáférést biztosítson mindenkinek, aki hajlandó pénzt költeni egy Double Down nevű ételre. Nem tudni, pontosan hányan vásárolták a kulcs miatt, de a shake-es kampány alapján sikeres promóció lehetett. Az italt egyébként a béták során felhalmozott és a jövőben is felhalmozódó, lemészárolt démonok tetemei adták. Senki ne ijedjen meg, természetesen nem tartalmaz valódi vért, agyat, démonokat, vagy akármilyen élő vagy élőhalott lény melléktermékét, még akkor sem, ha állítólag olyan összetevők vannak benne, mint a szűretlen bukott vér és a darált kecskeember sarka. Mindenképpen kreatív volt a Blizzard ezzel ötlettel, és ugyan a végeredmény picit gusztustalan, a hangulatot maximálisan hozza ránézésre. 

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.

Az alábbi képre kattintva galériánkban további képeket is megnézhettek róla.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár