5 nagyszerű premierrel startol a nyár a Disney+-on!

5 nagyszerű premierrel startol a nyár a Disney+-on!

Ezeket a sorozatokat és filmeket nem érdemes kihagyni.

Bár az elmúlt időszakban bizonyos megszorítások miatt jó néhány sorozattól és filmtől is megvált a Disney+, szerencsére újdonságokkal is készül a streamingszolgáltató a nyárra. Rögtön az első hónapban felkerül az oldalra néhány ígéretes és rég várt alkotás. James Cameron nagyszabású mozifilmje már a mozikban is hatalmasat ment, de hamarosan már a nappaliból is elérhetővé válik a Na'Vi-k varázslatos világa, Nick Fury különleges kalandja a Föld megmentéséért pedig szintén megér egy misét. Az előzetesek alapján bizony könnyen az MCU legjobbjai közé emelkedhet, de ehhez nem árt majd tenni vele egy próbát.

Íme a júniusi újdonságok:

Avatar: A víz útja

Az Avatar: A víz útja (Avatar: The Way of Water) új magasságokba emelkedik, és eddig ismeretlen mélységeket jár be, miközben James Cameron visszakalauzolja a nézőket a Pandora világába ebben az érzelemdús akció-kalandfilmben. A több mint egy évtizeddel az első film után játszódó Avatar: A víz útja a Sully család (Jake, Neytiri és gyermekeik) történetének kezdetét meséli el, kitérve a nyomukban járó veszedelmekre, arra, hogy mi mindent tesznek meg, hogy megvédjék egymást, milyen harcokat vívnak meg az életben maradásért, és milyen tragédiákat élnek át. Mindehhez a Pandora lélegzetelállító világa szolgál háttérül, ahol a nézők új na’vi kultúrákkal és egy sor egzotikus tengeri lénnyel ismerkedhetnek meg a varázslatos óceáni környezetben.

  • Premier: június 7.

Flamin' Hot: Egy pikáns sikertörténet

A Flamin' Hot: Egy pikáns sikertörténet (Flamin’ Hot) Richard Montañez (Jesse Garcia), a Frito Lay takarítójának inspiráló igaz története, aki mexikói-amerikai örökségét és neveltetését felhasználva az ikonikus Flamin' Hot Cheetost olyan snackké változtatta, amely felforgatta az élelmiszeripart és globális popkulturális jelenséggé vált.

  • Premier: június 9.

Alul Semmi

A nyolc részes sorozat 25 évvel az eredeti brit sikersorozat után játszódik, és ugyanazokat a testvéreket követi, akik a posztindusztriális Sheffield városában, valamint a társadalom széteső egészségügyi, oktatási és foglalkoztatási szektorában kalandoznak. A vígjáték-dráma bemutatja a banda történetét, és rávilágít arra is, hogy e munkásosztálybeli hősök fergetegesen vicces világa hogyan változott az eltelt évtizedek alatt.

  • Premier: június 14. (minden rész felkerül)

Saint X

A több idősíkon játszódó sorozat teljesen újraértelmezi az eltűnt lányokat középpontba állító filmek műfaját. Egy fiatal nő idilli karibi nyaralás alatt bekövetkezett rejtélyes halálát mutatja be, valamint a trauma tovagyűrűző hatását: az áldozat húga belevág egy veszélyes vállalkozásba, hogy felkutassa az igazságot.

  • Premier: június 17. (minden rész felkerül)

Titkos Invázió

A Marvel Studios új, az MCU jelenében játszódó Titkos invázió (Secret Invasion) című sorozatában Nick Fury értesül róla, hogy alakváltó skrullok egy csapata titkos földi inváziót tervez. Fury összeáll szövetségeseivel, például Everett Ross-szal, Maria Hill-lel és a skrull Talosszal – aki a Földön kezdett új életet –, és versenyt futnak az idővel, hogy megakadályozzák az inváziót és megmentsék az emberiséget

  • Premier: június 21. (minden héten új rész)

Szintén júniusban jönnek a Disney+-ra:

  • A világ legjobbja (World’s Best): június 23.
  • Szép remények (Great Expectations): június 28.
  • The Secret Chef: június 28.

Kövess Minket!



Gamer szótár