Nem hitted volna, de óriási az érdeklődés A kis hableányra

Nem hitted volna, de óriási az érdeklődés A kis hableányra

Erősen kezdett a pénztáraknál a Disney legújabb egész estés mozifilmje.

Már most a 8. legnagyobb 2023-as bevételt termelte a mozipénztáraknál a The Little Mermaid, az Ariel varázslatos történetét élőszereplős változatban bemutató film. A kis hableány a nyitóhétvégén 118 millió dollárral nyitott, ezzel a teljesítménnyel már most maga mögé utasította a Fast X-t, ami egy héttel hamarabb indult világhódító útjára. Idén eddig a csúcstartó a The Super Mario Bros. Movie, ami már átlépte a félmilliárd dolláros összbevételt.

Nagyon cuki az a betű, avagy ari L

Tulajdonképpen nincs olyan internethasználó a világon, aki ne találkozott volna legalább egy elejtett megjegyzés erejéig az élőszereplős Disney-mesével. Lehet a producerek tudatosan castingolták a főszerepre Halle Bailey előadóművészt, ugyanis ezzel az egyetlen döntéssel azonnal beszédtémát generáltak hónapokra előre. 

Hiába osztotta meg a filmvilág rajongóit, hogy Arielt Bailey alakítja a vásznon, a visszajelzések alapján többen vannak, akik elfogadják ezt a mindenképpen érdekes szereplőválogatást. IMDB-n jelenleg 25 000 szavazat alapján 7,0 ponton áll a film, Metacriticen 59-es átlagpontszámmal rendelkezik. Nem kiemelkedő egyik érték sem, ami mutatja, hogy tényleg megérheti beülni rá a terembe. Fontos megemlíteni, hogy egy Diseny-adaptációról van szó, ezért testben és lélekben fel kell készülni a jelentősebb mennyiségű betétdalra, amelyek közül a Part of Your World rendelkezik eddig a legnagyobb megtekintésszámmal.

Ha még nem tudjátok, hogy tényleg van-e értelme kifizetni a 2000-3000 forintot a nagyvásznas élményért, akkor olvassátok el a PC Guru kritikáját, amelynek összegzésében az alábbi olvasható.

„A kis hableány a Disney lassan évtizedes remake-ciklusának egyik legkiemelkedőbb darabja - írja a szerző.

Kövess Minket!



Gamer szótár