Kedves Sony? Miért volt ennyire üres a PlayStation Showcase?

Kedves Sony? Miért volt ennyire üres a PlayStation Showcase?

Kedves Sony, ez így ebben a formában nem elég.

Miután kiderült, hogy idén elmarad az E3, a legtöbb médium és persze a gamer közösség is azt kezdte találgatni, hogy a különböző stúdiók hol mutatják be a legújabb játékaikat. A konszenzus pár hét után abban állapodott meg, hogy az olyan kiállítások kapják majd az exkluzív bejelentéseket, amiket direktbe lehet kötni a vállalatokhoz. Pont ezért volt nagy a hype a Playstation Showcase körül. Heteken keresztül csak azt találgattuk, hogy mivel durrant majd nagyot a Sony. Ehhez képest, amit kaptunk az messze nem felelt meg az elvárásoknak.

Pedig az egész nem volt borzasztó, de azért jó sem. Az utolsó Showcase még 2021 szeptemberében volt és már akkor belengették a Spider-Man második epizódját, sőt még a Wolverine is ott került elő. Azóta pedig csak bővült a bejelentések sora. Hírt kaptunk a Pragmatáról, a Death Stranding következő fejezetéről, hogy jön a Last of Us: Multiplayer és még folytathatnánk. Viszont kézzelfogható dolgokból olyan kevés volt, mint a Sims 4-ben Doom zene. Pont ezért várta mindenki, hogy majd jön a Sony expó és ott mindent jól megmutatnak nekünk. Sajnos ennél nagyobbat nem is tévedhettünk volna.

Hol a Wolverine? Hol a Tekken 8, a Silent Hill 2 remake, a Rise of the Ronin, a Death Stranding 2, esetleg valami teljes új játék, ami mindenkit meglepett volna?

Szándékosan nem lőtték el az összes puskaporukat vagy azért nem kaptunk új infókat, mert üres a tár a Sony-nál? Lehet, hogy egy másik rendezvényre tartogatják a legnagyobb durranásaikat, mondjuk a június 12-án érkező Summer Game Festre? Esetleg lesz idén meg egy Showcase? Válasz persze nincs. Az viszont biztos, hogy a rajongók csalódottak, többet vártunk ennél.

Kövess Minket!



Gamer szótár