LoL: A 13.10-es patch legjobb  középső ösvényesei

LoL: A 13.10-es patch legjobb középső ösvényesei

Továbbra is domináns Annie és Ahri.

A 13.10-es patch során több tárgyat is megváltoztatott a Riot Games, köztük az Immortal Shieldbowt is, ami most már nem mitikus tárgy, hanem legendás osztályú lett. Ez negatívan érintette a mid lane testvérpárosát, Yasuot és Yonet, akik ettől jóval törékenyebbek és büntethetőbbek lettek. Éppen ezért kaptak némi buffot, de ettől még nincsenek ott jelenleg a legjobb középső ösvényesek között. Amennyiben mégis velük játszanál, ajánlatos lehet nekik a Galeforce és a Bloodthirstert venni kezdésnek.

Akkor kik a legjobbak? A legfelső polcon Talon, Ahri, Pantheon, Cassiopeia és Annie található, de az előzetes becslések ellenére Qiyana is fantasztikusan teljesít annak ellenére, hogy a Portyázók karma elvesztette az aktív passzívját. A Youmuu's Ghostblade segítségével még jobb számokat is hoz, mint korábban. Aki viszont leesett OP-ból S tierbe, az Akshan, köszönhetően a passzív pajzsát ért gyengítéseknek.

Katarina már annál többet esett, a győzelmi aránya borzalmas, mert nagyon sokan szeretnék, a Guinsoo Rageblade működne. Ennél sokkal hatékonyabb rá a Hextech Rocketbelt vagy a Divine Sunderer, azzal nem 44% a win rate-je. Ennek ellenére még mindig nagy erő van benne. Ami a legjobb low ELO pickeket illeti, Annie, Aurelion Sol és Malzahar viszi a primet, viszonylag egyszerűbb mechanikával rendelkeznek, cserébe nem nehéz most velük érvényesülni. Akik tiltását érdemes megfontolni, az Ahri, Aurelion Sol és Zed.

Kövess Minket!



Gamer szótár