Kamu a Demon's Souls Remake és a Ghost of Tsushima PC-s változatairól szóló kép

Kamu a Demon's Souls Remake és a Ghost of Tsushima PC-s változatairól szóló kép

Biztosan jönni fognak előbb vagy utóbb ezek a címek PC-re, csak nem ezeken a napokon.

A napokban egy iparági pletykát követően kikerült egy kép az internetre, miszerint a Demon's Souls Remake és a Ghost of Tsushima PC-s változatai már idén megjelenhetnek. Úgy tűnhetett, hogy már nem is kell olyan nagyon sokat várni rájuk, hiszen előbbi júliusban, utóbbi októberben futhatott volna be. Azonban, amíg annak lehet valóságalapja, hogy még a nyáron érkezik előbbi játék asztali gépekre is, addig a képről magáról egyértelműen bizonyítható, hogy kamu volt és nem ezek lesznek a dátumok.

Először is, érdemes megnézni, hogy a kép bal alsó sarkában a Demon's Souls a SIE LLC, vagyis a Sony amerikai védjegyeként van feltüntetve, miközben a valóság az, hogy a játék a japán ághoz tartozik, azaz a SIE Inc.-hez. Ghost of Tsushima Director's Cut védjegy pedig egyszerűen nem is létezik, tehát nem lehet a Sony birtokában. Ami pedig a megjelenési dátumokat illeti, a Demon's Souls július 29-i nyitánya igen esélytelen, az ugyanis szombatra esik – az ilyen kaliberű játékok mindig hétköznap jönnek ki.

Félreértés ne essék, az elmúlt hónapok és évek alapján biztosan jönni fognak előbb vagy utóbb ezek a címek PC-re, ahogyan sok másik Sony exkluzív is tette. Erre elég jó bizonyíték például az, hogy mindkét említett játék rajta volt az NVIDIA Geforce Now listáján, ami 2021-ben szivárgott ki. Azonban a fenti képet elég nagy valószínűséggel egy rajongó készíthette, miután látta a Demon's Souls nyári megjelenésével kapcsolatos pletykákat, nem pedig a Sony felejtett el titkokat őrizni.

Borítókép: Sony

Kövess Minket!



Gamer szótár