Ezekkel a játékokkal csaphat oda az Xbox a PlayStationnek

Ezekkel a játékokkal csaphat oda az Xbox a PlayStationnek

Több pletyka is felmerült már az Xbox Showcase kapcsán.

Ahogy közeledik a június 11-i Xbox Games időpontja, egyre több játékról sejtjük, hogy tiszteletét teheti a bemutatón. A legtöbb még csak pletyka, így fenntartásokkal kell kezelni, de erre a hírdömpingre rátesz egy lapáttal maga a Microsoft is, amely az Xbox Twitter-profilján meg egy rövid teaser trailert, amely arra utal, hogy az új Fable játék is ott lesz az expón. Közel tizenhárom év telt el a franchise utolsó új része óta, és érthető módon a rajongók már nagyon várják a további információkat a Playground Games játékáról.

Több játékról már mi is írtunk nektek, többek között az Alan Wake 2, az Age of Empires IV Xbox-verziója, Killer Instinct 2 és a Forza Motorsport 8 is várható, de ezekről még nem tudunk sokat. Különböző mértékben kapunk majd róluk információkat, van, aminek csak megjelenési dátumot jelentenek be, más trailert is kap, de vélhetően lesz teljes körü bemutató is.

Ebbe a kategóriába tartozik a Starfield és a már említett Forza Motorsport is. Előbbi 2023 egyik legjobban várt játéka, ami nagyban meghatározhatja, hogy mennyire zár sikeres évet a Microsoft a videójátékos piacon. Ezen felül érdekes lesz látni, hogy mivel készülnek a Senua's Saga: Hellblade II, a Contraband vagy a ARA: History Untold kapcsán, valamint számíthatunk egy kis Minecraftra is, bár az csak látványvilágban kap fejlesztést. Sok minden érkezhet, reméljük érkezik is majd, esetleg meglepnek minket valamit teljesen új címmel, ellentétben a Sonyval. Az pedig már csak hab lenne a tortán, ha a GTA 6 kapcsán érkezne valami hivatalos bejelentés, bár ennek valószínűsége elég kicsi.

Kövess Minket!



Gamer szótár