Starfield, Killer Instinct, Gears – Kiszivárgott jó néhány játék az Xbox Games Showcase-ről

A PlayStation után hamarosan az Xbox is bemutatót tart.

Szerda este tartotta meg a Sony a PlayStation Showcase eseményt. Némi hiányérzetünk azért lehet, hisz a Wolverine és a Ghost of Tsushima sem jelent meg, de rengeteg más fantasztikus cím kapott kisebb-nagyobb bejelentést és/vagy valamiféle előzetest. Azonban nem áll meg itt az élet, a nyár elején több más expo is jön még, például a Microsoft Xbox Games Showcase június 11-én.

Ahogyan az lenni szokott, érkeznek is sorban a szivárogtatások, így már van némi képünk arról, hogy pontosan mire is számíthatunk bő két hét múlva az eseményen. Persze érdemes ezeket némi fenntartással kezelni, hiszen még változhat a menetrend a PS bemutatója is eltért részben az előzetes várakozásoktól.

A leakek alapján tehát várhatjuk, hogy felbukkanjon az Age of Empires IV Xbox-verziója, ismét kaphatunk némi extra infót az Alan Wake 2-ről, de várható a lista alapján a Killer Instinct 2 és a Forza Motorsport 8 is. Sokan elsőre God of Wart is láttak a listán, persze ez egy jó vicc, de igencsak meg lenne mindenki lepve, ha ez bekövetkezne, viszont a Gears of War ott lehet a Gears 6-tal egyetemben. Kap némi tartalomfrissítést a High on Life és a Sea of Thieves is, de messze a legnagyobb durranást a Starfield okozhatja, ami 2023 egyik leginkább várt játéka, pedig túl vagyunk már például egy Hogwarts Legacyn is. Te melyik címet várod leginkább?

Kövess Minket!



Gamer szótár