Akciófigyelő: A világ egyik legjobb RPG-jét adja ingyen az Epic Games

Akciófigyelő: A világ egyik legjobb RPG-jét adja ingyen az Epic Games

Egy újabb "misztikus" videójátékért nem kell fizetned az Epicen.

A hatalmas Mega Sale még június 15-éig elérhető az Epic Games Store-ban, ami azt jelenti, hogy a vásár alatt "misztikus" játékokat húzhatsz be ingyen, ha aktiváltad a kétlépcsős azonosítást a fiókodon. A népszerű online gaming áruház ezúttal a Fallout: New Vegast kínálja a következő hét napban, amiért egyetlen forintot sem kell kifizetned. A Bethesda remekműve bár nem "mai csirke", az FPS-műfajban még mindig az egyik megkerülhetetlen névnek számít. A metacritic oldalán jelenleg 8,9-es közösségtől kapott átlagpontszámmal bír, amely alapján mindenképpen a legjobbak közé kell sorolni.

Fallout: New Vegas Ultimate Edition

Az Obsidian Entertainment fejlesztői kitettek magukért, ugyanis a több mint egy évtizede megjelent spin-offba tényleg nehéz belekötni. A Fallout 3 eseményei után négy évvel játszódó történetben egy Hordárt alakítasz, akinek az egykori Las Vegasban és a körülötte húzódó kietlen Mojave-sivatagban kell rendet tennie a frakciók között. A kritikusok és a játékosok egyaránt elégedettek voltak Josh Sawyer rendezésével, 2011-ben a Golden Joystick Award gálán megkapta az "év RPG"-jének járó díjat. Összességében több mint 12 millió példányt értékesítettek belőle világszerte, de még mindig pörögnek az eladások. Bár a modern rendszereken vannak kisebb technikai problémái, érdemes beletenni néhány órát, ha kimaradt volna neked ez az élmény.

Az ingyenes Fallout: New Vegas Ultimate Edition videójátékot június 1-jén, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

Kövess Minket!



Gamer szótár