Harrison Ford szerint koránt sem leányálom az MCU-ban dolgozni

Harrison Ford szerint koránt sem leányálom az MCU-ban dolgozni

És beszámolt arról is, hogy milyen volt az új Amerika Kapitány forgatása.

Harrison Ford neve jelenleg az Indiana Jones ötödik része miatt vált felkapottá az interneten, hiszen a legendás régészprofesszor szerepében utoljára láthatjuk a színészt, ráadásul az első premier előtti vetítéseket követően nem túl fényesen nyilatkoztak az új felvonásról a kritikusok. Idén már a 81. életévét is betölti Ford és úgy gondolná az ember, hogy már a visszavonulását tervezi, aztán kiderül, esze ágában sincs ezt megtenni.

Alig egy év múlva ugyanis csatlakozik az MCU-hoz is, miután benne lesz az Amerika Kapitány: Új világrend című filmben. A néhai William Hurt helyét veszi át az új produkcióban, és ő alakítja majd Thaddeus "Thunderbolt" Rosst, aki mostanra már az Egyesült Államok elnöke. Az Új világrend forgatása már javában zajlik Atlantában, és időközben megjelent az első kép Ford MCU-s karakteréről is. Ennek apropóján kapták el őt egy telefonos interjúra és igyekezetek kifaggatni az új karakteréről.

Arra a kérdésre, hogy a Marvel-filmek készítése szórakoztató-e, Ford elmondta, hogy a folyamat nem könnyű, de ez nagyon változó számára:

„Vannak nehéz, könnyű és szórakoztató napok is. Úgy értem mindenféle napok előfordulnak. Ez egy kemény menetrend, és igen, azért szórakoztató, de nem egy sétagalopp. Ez munka.”

A The Hollywood Reporternek azt is elmondta, mi győzte meg arról, hogy csatlakozzon az MCU-hoz.

„Nem is tudom. Nem tudom megmagyarázni magamnak, egyszerűen csak itt dolgozom. (Nevet.) Azon gondolkoztam, 'Úgy tűnik, mindenki más jól érzi magát. Látom ezeket a fantasztikus színészeket, akik jól érzik magukat [a Marvel-filmekben]. Szeretek mindig mást csinálni, mint amit eddig csináltam, és ezzel örömet szerezni az embereknek. Szóval megpróbálkozom egy kicsit ezzel is.”

Természetesen mindenáron szerették volna kiszedni belőle azt az infót is, hogy átalakul-e majd Vörös Hulkká, de minden ilyesfajta kérdés elől kitért a színész, ami teljesen érthető.

Kövess Minket!



Gamer szótár